ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:33:17π.μ.
04
Μαρτίου

Απαλλαγείτε από τις περιττές θερμίδες που απειλούν τη σιλουέτα σας

Εάν οι έξτρα θερμίδες φαίνεται να σας απασχολούν και να σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας που έχετε βάλει με τη νέα δίαιτα που έχετε ξεκινήσει, εμείς σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές ώστε να μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Επιλέξτε υγιεινά σνακ στη δουλειά


Εάν είστε πολλές ώρες στο χώρο εργασίας σας και χρειάζεστε κάτι για να ξεγελάτε την πείνα σας τότε το σνακ που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κάτι χορταστικό αλλά και παράλληλα υγιεινό. Εφοδιαστείτε με φρούτα, ωμά λαχανικά και ξηρούς καρπούς για να μην πεινάτε και αρπάξετε την πρώτη σοκολάτα που θα βρείτε από τον αυτόματο πωλητή.

 

Πείτε «αντίο» στο ψωμί


Εάν δε δέχεστε να μειώσετε τις μερίδες του φαγητού τότε μειώστε το ψωμί που τρώτε γιατί οι περιττές θερμίδες που έχει το ψωμί σας προσθέτουν βάρος πολύ γρήγορα.

Περιορίστε στο ελάχιστο την ποσότητα του ψωμιού ή προτιμήστε μικρές ποσότητες ολικής άλεσης.

 

Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά και τους χυμούς με νερό


Τα αναψυκτικά και οι χυμοί σας γεμίζουν με πολλές περιττές θερμίδες. Πολλές φορές μάλιστα, δεν υπολογίζουμε καθόλου την ποσότητα των θερμίδων που περιέχουν και το παρακάνουμε με αυτά τα ποτά.Σίγουρα μπορείτε να περιορίσετε την κατανάλωση των αναψυκτικών και των ποτών αντικαθιστώντας τα με νερό.

 

Αποφύγετε το dressing στις σαλάτες


Όταν επιλέγετε να φάτε μία σαλάτα για γεύμα στο μυαλό σας σίγουρα έχετε την εξοικονόμηση των θερμίδων και την υγιεινή διατροφή. Όταν όμως η σαλάτα που επιλέγετε συνοδεύεται με dressing που είναι αρκετά λιπαρό τότε ακυρώνετε την διαιτητική επιλογή σας. Το μόνο dressing που θα έπρεπε να προσθέτετε στη σαλάτα σας είναι ελαιόλαδο και ξύδι.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 86 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα