ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:40:18μ.μ.
16
Οκτωβρίου

Dash: Η δίαιτα που στηρίζεται στη μεσογειακή διατροφή και υπόσχεται να χάσετε κιλά ως τα Χριστούγεννα

Στεγνές πρωτεΐνες και καλά λιπαρά είναι τα μυστικά της δίαιτας Dash, της πιο υγιεινής δίαιτας της Αμερικής που υπόσχεται να χάσετε κιλά μέσα σε λίγες εβδομάδες καθώς επικεντρώνεται σε πραγματικό, ποιοτικό φαγητό, πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά, με ισορροπία πρωτεϊνών και υδατανθράκων.

Ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στη Μεσογειακή διατροφή. Χωρίς να διαθέσετε αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο και να στερηθείτε θερμίδες... μετρώντας τες συνέχεια, η δίαιτα αυτή υπόσχεται ορατά αποτελέσματα πριν τις γιορτές. Πολλοί αρχίζουν την “προετοιμασία” του οργανισμού τους για την περίοδο των εορτών ήδη από τον μήνα που διανύουμε. Για να μην βρεθείτε με έξτρα κιλά μετά τις γιορτές, οργανωθείτε από τώρα!

 

Η δίαιτα αποτελείται από δύο φάσεις. Η πρώτη φάση δεν συμπεριλαμβάνει υδατάνθρακες σε μεγάλη ποσότητα. Ο μεταβολισμός ενεργοποιείται. Η ζάχαρη, τα φρούτα και τα προιόντα ολικής άλεσης αποφεύγονται.

 

Στην δεύτερη φάση, συστήνονται φρούτα και λαχανικά και προιόντα ολικής άλεσης, ώστε να διατηρηθούν τα κιλά που χάθηκαν. Μέσα σε δύο μήνες μπορείτε να χάσετε ακόμα και 10 κιλά, ανάλογα με τον μεταβολισμό σας.

 

Συνοπτικά στην δίαιτα Dash:

    Μειώνετε έως περιορίζετε εντελώς τους λευκούς υδατάνθρακες.
    Καταναλώνετε άπαχη πρωτεΐνη όπως ψάρι, κρέας και ωμούς ξηρούς καρπούς
    Αποφεύγετε τα αμυλώδη λαχανικά.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 173 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα