ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:13:04μ.μ.
01
Μαρτίου

Έρευνα: Ποια η κατάλληλη ώρα της ημέρας για να πιεις καφέ

Ο καφές είναι το ρόφημα με το οποίο οι περισσότεροι δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης.

Ο καφές είναι κάτι παραπάνω από συνήθεια, είναι, σε πολλές περιπτώσεις, παρέα, αγάπη και για αυτό μας συνοδεύει σε πολλές δύσκολες στιγμές, πιέσεις και στεναχώριας, ή άλλες που απλά θέλει κανείς να χαλαρώσει.



Φυσικά, λόγω του ότι διεγείρει για πολλούς το να τον φτιάξουν, είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνουν το πρωί.

 

Ομως, ποια είναι η ιδανικότερη ώρα για να πιει κανείς καφέ; Σύμφωνα με έρευνα στο Frontiers in Psychology, το να πίνει κανείς καφέ το πρωί δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εν λόγω έρευνα, αν ειδικά, είστε πρωινός τύπος ή έχετε κοιμηθεί για πάνω από επτά ώρες και έχετε ξυπνήσει νιώθοντας γεμάτος/η ενέργεια τότε δεν χρειάζεται να πιείτε καφέ. Και αυτό γιατί ένα φλιτζάνι καφέ δεν πρόκειται να σας δώσει επιπλέον ώθηση. Ετσι, είναι καλύτερο να μην πιείτε καφέ το πρωί και να προτιμήσετε να πάρετε τη δόση καφεΐνη σας το απόγευμα, όταν πραγματικά θα νιώσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και τα μάτια σας να κλείνουν. Ιδανική ώρα; Η έκθεση μιλά για τις 15:00....

 

Η γκάφα στην απονομή του σημαντικότερου βραβείου, αυτού για την «Καλύτερη Ταινία» επισκίασε τα φετινά Οσκαρ και έγινε αντικείμενο σχολιασμού και χλεύης.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 187 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα