Αναλυτικότερα:
Η θερμοκρασία ψύξης θα πρέπει να είναι γύρω στους 4-5 βαθμούς.
Εφόσον πλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά πριν τα βάλετε στο ψυγείο, μην ξεχνάτε πριν να τα στεγνώνετε καλά και να τα τυλίγετε με χαρτί κουζίνας. Με αυτό τον τρόπο απορροφάται όλη η υγρασία.
Καλύτερα να αποθηκεύετε τα λαχανικά σας και τα φρούτα στο ειδικό συρτάρι του ψευγείου ενώ αν τα βάζετε σε σακούλες μην τις κλείνετε ερμητικά για να παίρνουν αέρα.
Με αυτούς τους τρόπους θα διατηρούνται περισσότερο!
Πηγή: govastileto.gr