ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 10:27:49π.μ.
02
Μαΐου

Τι θα γίνει αν πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι ζεστό νερό

Ένα από τα μυστικά της Βικτόρια Μπέκαμ για τέλειο δέρμα

H κατανάλωση ζεστού νερού το πρωί αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μια πρακτική που εφαρμόζεται στην Ασία για την επίτευξη της καλύτερης υγείας. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, λοιπόν, πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό νερό όταν ξυπνάτε το πρωί μπορεί να ωφελήσει το πεπτικό σας σύστημα, ενώ το ζεστό νερό το πρωί αποτελεί και ένα από τα μυστικά της Βικτόρια Μπέκαμ για τέλειο δέρμα.

 

Βοηθά στην πέψη


Η κατανάλωση ζεστού νερού μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία της πέψης. Εάν υποφέρετε από πόνο στο στομάχι, μπορεί να σας βοηθήσει, επίσης, να ηρεμήσετε καθώς βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά φύλλα μέντας ή χαμομηλιού για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα.

 

Αποβάλλει τις τοξίνες


Το ζεστό νερό αποτελεί εξαιρετικό τρόπο για να αποβάλλετε τις τοξίνες από το σώμα σας, ειδικά το πρωί, ενώ το στομάχι σας είναι ακόμα άδειο. Μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα εάν προσθέσετε λίγο χυμό λεμονιού.

 

Βελτιώνει την εικόνα του δέρματός σας


Είναι γεγονός ότι η καθημερινή πρόσληψη ζεστού νερού ενυδατώνει το δέρμα σας. Πίνοντας συχνά ζεστό νερό, λοιπόν, θα αποβάλλετε τις τοξίνες που δεν χρειάζεται το σώμα σας και έτσι το δέρμα σας θα φαίνεται λαμπερό και φωτεινό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το πόσιμο ζεστό νερό είναι πιο ενυδατικό από το κρύο, παρόλο που το κρύο νερό έχει πιο αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

 

Ενισχύει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος


Με την κατανάλωση ζεστού νερού θα ενεργοποιήσετε την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας στη μείωση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους. Οι αρτηρίες και οι φλέβες θα μεταφέρουν το αίμα πιο αποτελεσματικά στο σώμα, ενώ σύμφωνα με έρευνα, αν παραμένετε ενυδατωμένοι μπορείτε να βελτιώσετε τα επίπεδα χαλάρωσης και να μειώσετε τα επίπεδα άγχους.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα