ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 3:55:36π.μ.

banner468x60

16
Μαρτίου

Θέλετε να χάσετε βάρος; Τότε επιλέξτε αμύγδαλα για σνακ αντί για οτιδήποτε άλλο! Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει πως η ένταξη αμυγδάλων στη διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους στην κοιλιά.

Πιο συγκεκριμένα, η κατανάλωσή 42 γραμμαρίων αμυγδάλων καθημερινά ως μέρος υγιεινής διατροφής βοηθά στο αποτελεσματικό κάψιμο του περιττού λίπους.

 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παρελθόν οδήγησε στο συμπέρασμα πως η αντικατάσταση σνακ πολλών θερμίδων με αμύγδαλα μπορεί να βελτιώσει πολλούς παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθεια, ενώ παράλληλα να μειώσει και το κοιλιακό λίπος.

 

Η έρευνα διήρκεσε 12 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε σε 52 υπέρβαρους ενήλικες με υψηλή χοληστερόλη.Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν παρόμοια διατροφή κατά της χοληστερόλης. Επιπλέον, στη μια ομάδα δόθηκε σνακ 42 γραμμαρίων ανάλατων αμυγδάλων καθημερινά, ενώ η άλλη έλαβε muffins με μπανάνα που περιείχε ίδιο αριθμό θερμίδων.

 

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διατροφή που περιέχει σνακ αμυγδάλων σε σύγκριση με muffins με μπανάνα μειώνει το κοιλιακό λίπος, την ολική χοληστερόλη, τη χοληστερόλη LDL και άλλα λιπίδια.

 

 

πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα