ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 5:57:46μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
09
Δεκεμβρίου

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα» (W4O-Hellas), διοργανώνουν το 2ο forum με θέμα «Η Τέχνη της Ζωής μετά τον καρκίνο». Το forum, το οποίο θα φέρει κοντά τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 19:00 και θα έχει συνεδρίες ανοιχτές στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο.

Στο πλαίσιό του έχουν προγραμματισθεί δύο καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Κάρμεν Ρουγγέρη, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την υποστήριξη οικονομικά αδύνατων και ανασφάλιστων γυναικών.

 

Στην πρωινή συνάντηση (10.00-13.00), γυναίκες από όλους τους χώρους της ογκολογίας θα συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καριέρα τους αναζητώντας προτάσεις και λύσεις, με την υποστήριξη και ενεργό συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ογκολογίας και των ελληνικών ιατρικών εταιρειών στο χώρο της ογκολογίας , του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς και εθελοντικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων.

 

Στη μεσημβρινή και απογευματινή συνεδρία (14.00-19.00), θα διεξαχθεί διάλογος με το ευρύ κοινό, τους συλλόγους ασθενών και εθελοντών, τους ιατρικούς φορείς, την πολιτεία με κύριο θέμα την «Τέχνη της Ζωής μετά τον καρκίνο». Θα αναπτυχθούν θέματα όπως οι απώτερες επιπλοκές και κίνδυνοι της νόσου και της θεραπείας, κληρονομικότητα, ολιστικές θεραπείες και σεξουαλική ζωή από ειδικούς γιατρούς, διαιτολόγους και αθλητές, ενώ γνωστοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών θα συζητήσουν για το πώς «η Τέχνη στηρίζει τη Ζωή».

 

Μετά την ημερίδα, στις 21:00 θα ακολουθήσει η μουσικοθεατρική παράσταση «Όλοι ένα» φίλα με, με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 11:30 η θεατρική παράσταση για παιδιά «Ομήρου Ιλιάδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη.

 

Τα έσοδα και των δύο αυτών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ενισχύσουν το «κοινωνικό ταμείο» των W4O-Hellas για την υποστήριξη οικονομικά αδύνατων και ανασφάλιστων γυναικών με καρκίνο στη χώρα μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο φουαγιέ του ισογείου του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», θα φιλοξενηθεί χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar και έκθεση.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα