ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 4:14:50μ.μ.
15
Σεπτεμβρίου

Αρκουμανέας: Ανήλικοι 0-17 ετών το 20% με 25% των νέων κρουσμάτων

«Σε ύφεση η πανδημία αυτή τη στιγμή»

Στις ηλικίες από 0-17 ετών ανήκει το 20-25% των νέων κρουσμάτων, όπως ανκοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

 

Αυτή τη στιγμή, όπως τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε ύφεση και όλοι οι δείκτες καταγράφουν αποκλιμάκωση. Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα καταγράφηκε μείωσε 24% στα κρούσματα σε σχέση με μία εβδομάδα πριν.

 

Ο κ Αρκουμανέας υπογράμμισε ότι δεν επαληθευτήκαν οι εκτιμήσεις ακόμα και για 10.000 κρούσματα μετά τις διακοπές και υπογράμμισε ότι στον έλεγχο της πανδημίας βοηθά η διενέργεια των πολλών τεστ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες.

 

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ τόνισε την ανάγκη της τήρησης των μέτρων αλλά και της συνέχισης των εμβολιασμών, λέγοντας ότι κάθε μέρα γίνονται κάποιες δεκάδες χιλιάδες εμβολιασμοί και μπορούν να πειστούν ακόμα περισσότεροι να εμβολιαστούν.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 132 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα