ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 - 2:36:57μ.μ.

Εκδόσεις Λεξίτυπον

25
Μαΐου

Δέκα εύκολες συμβουλές για να απαλλαγείτε απο το άγχος…

24
Μαΐου

Η δυσκολία κάποιων παιδιών να προσαρμοστούν σε κανόνες συμπεριφοράς εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε ηλικία.

23
Μαΐου

Νέα έρευνα από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ αποκαλύπτει ότι οι πιο αδύνατοι άνδρες και γυναίκες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν διαταραχές στην ψυχική τους υγεία...

21
Μαΐου

Δείτε με ποίο τρόπο θα απαλλαγείτε και θα νιώσετε καλύτερα τις στιγμές που νιώθετε απογοητευμένοι….

19
Μαΐου

Τα  τελευταία χρόνια κάνει όλο και περισσότερη αισθητή την παρουσία της ο όρος «κρίση πανικού» με αποτέλεσμα η αναφορά σε αυτήν να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί αγωνιωδώς να προσαρμόζεται στους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της σύγχρονης πραγματικότητας που τον θέλει να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και επιφυλακή άγρυπνο,

17
Μαΐου

Διπολική διαταραχή (ονομάζεται επίσης και μανιοκατάθλιψη) είναι μια ψυχική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης, επαναλαμβανόμενα επεισόδια κατάθλιψης και τουλάχιστον ένα επεισόδιο μανίας.

16
Μαΐου

Το πολύ καθισιό ρίχνει τη διάθεση ενώ ένας σύντομος περίπατος είναι ό,τι πρέπει για να τονωθούμε ψυχικά και να διώξουμε άσχημες σκέψεις που πιθανώς μας απασχολούν.

15
Μαΐου

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία “βγαίνω νυχτα κοιμάμαι πρωί” μην ανησυχείτε καθόλου! Έρευνα έχει δείξει οτι μπορεί να είστε εξυπνότεροι…

15
Μαΐου

Οι μπαμπάδες που περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, μπορούν να επιδράσουν θετικά στη νοημοσύνη τους.

12
Μαΐου

Είτε το παιδί σας εκρήγνυται σαν πυροτέχνημα με την παραμικρή πρόκληση, είτε ο θυμός του σιγοβράζει και κάνει την έκρηξη σε ανύποπτη στιγμή, κάθε παιδί μπορεί να επωφεληθεί από τις δεξιότητες διαχείρισης θυμού.

08
Μαΐου

Οι γυναίκες που ζουν στις πιο φτωχές και υποβαθμισμένες περιοχές, είναι πολύ πιθανότερο να νιώθουν αυξημένο άγχος, σε σχέση με όσες μένουν σε πιο εύπορες γειτονιές.

07
Μαΐου

α κλάματα, η κοινωνική απομόνωση και οι άπειρες ποσότητες... παγωτού είναι μερικές μόνο από τις «μεθόδους» που εφαρμόζουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε τον πόνο ενός χωρισμού!

06
Μαΐου

Οι λογαριασμοί σύννεφο, ο χρόνος μάς πνίγει, η δουλειά ή η αναζήτησή της μάς κυνηγάει, οι απαιτήσεις δεν σταματούν ποτέ.

06
Μαΐου

Η Πρόεδρος Έφη Κούτση και το Δ.Σ. του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) σας προσκαλούν στην Ομιλία με θέμα: "Σωματικά συμπτώματα: Τι σημαίνουν για την ψυχική μας υγεία και πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε".

03
Μαΐου

Αν κάποιος μπορεί να ακούει την καρδιά του να χτυπά, τότε μπορεί να νιώσει καλύτερα τις ευαισθησίες των άλλων ανθρώπων.

03
Μαΐου

Eίναι πολλοί εκείνοι που ταυτίζουν την κατάθλιψη με τη βαθιά λύπη και την απελπισία.

01
Μαΐου

Έχετε νιώσει ποτέ σαν να είστε ξύπνιοι στο κρεβάτι, αλλά να μην μπορείτε να κινηθείτε;

01
Μαΐου

Είναι ένα πράγμα να αισθάνεστε θλιμμένοι, ή ότι δεν έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα, και άλλο εντελώς πράγμα να νιώθετε τόσο άσχημα που να πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα και καμία βοήθεια για εσάς, σε βαθμό που αυτές οι σκέψεις να επισκιάζουν κάθε άλλη σας δραστηριότητα καθημερινά.

30
Απριλίου

Πολλές μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και τακτική άσκηση, μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην πρόληψη της άνοιας.

27
Απριλίου

Όταν εργάζεστε σκληρά σε μια πολύ απαιτητική δουλειά, προσπαθώντας πάντα να παραμένετε υγιείς, να είστε συνεχώς σε φόρμα και να βρίσκετε χρόνο για την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά τον εαυτό σας, είναι πολύ εύκολο να νιώσετε πίεση και εξάντληση.

Σελίδα 1 από 80

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»