ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:55:57μ.μ.
18
Απριλίου

Η ομάδα του Corona Sapiens Project οραματίζεται να ενώσει τους ανθρώπους

Κατηγορία Ψυχολογία

Εν καιρώ καραντίνας, χρησιμοποιώντας το μόνο διαθέσιμο μέσο επικοινωνίας, το διαδίκτυο,

η ομάδα του Corona Sapiens Project οραματίζεται να ενώσει τους ανθρώπους, ώστε να ακουστούν οι φωνές τους και μέσα από αυτές οι σκέψεις, οι φόβοι και οι ελπίδες τους. Πώς βιώνουν στην καθημερινότητά τους τις συνέπειες του εγκλεισμού; Πώς τους επηρεάζει συναισθηματικά; Τι μπορούν να μοιραστούν και τι έχουν ανάγκη να εκφράσουν, ώστε η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία να δώσει δύναμη και αισιοδοξία στους υπόλοιπους;

 

 

Η ομάδα του CSP είδε τον επίκαιρο άνθρωπο ως ένα νέο ανθρώπινο είδος, τον Corona Sapiens, παραφράζοντας με χιούμορ τον Homo Sapiens. Αποφάσισε λοιπόν να εξερευνήσει το νέο αυτό είδος, στο οποίο ανήκει πλέον όλος ο πλανήτης, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας έναν τόπο επικοινωνίας, για να μπορούν όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν με την προσωπική τους εμπειρία καραντίνας.

 

 

Κάθε μέρα θα παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων. Τις ιστορίες όλων εμάς, που θα μιλήσουμε από την καρδιά μας προσφέροντας ερεθίσματα για προβληματισμό και στοχασμό επάνω στην πραγματικότητα που βιώνουμε.

 

Για τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

VIDEO LINKS

 

 

- Corona Sapiens Project – Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=yKStLL-grlU

 

- Corona Sapiens Project, Episode 1: https://youtu.be/guuMgHhwwjI

 

- Corona Sapiens Project, Episode 2: https://youtu.be/3UsSSu-ZdFw

 

- Corona Sapiens Project, Episode 3: https://youtu.be/D8Tr2WEvYmY

 

- Corona Sapiens Project, Episode 4: https://youtu.be/UcWhxbHfA_Q

 

 

 

Υπεύθυνες επικοινωνίας
Φράττη Ζωή: 6936530224, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παπαδημητρίου Ειρήνη: 6906610604, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 653 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα