ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 12:49:21π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
31
Ιανουαρίου

Οι 5 δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς σήμερα

Κατηγορία Ψυχολογία

Οι εποχές αλλάζουν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκάστοτε γονείς τροποποιούνται, είτε αυτές έχουν να κάνουν με το μεγάλωμα του παιδιού, είτε με τη μεταξύ τους σχέση.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι κυριότερες δυσκολίες των γονιών του σήμερα...

 

Οι γονείς του σήμερα... δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν στο παιδί τους, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεών τους.

 

Οι γονείς του σήμερα... καλούνται να μεγαλώσουν παιδί/παιδιά μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά εποχή, με την επαγγελματική ανασφάλεια και την ανεργία να αποτελούν μόνιμες απειλές.

 

Οι γονείς του σήμερα... καλούνται να μάθουν στο παιδί το ρόλο του, σε μια εποχή που και στις σχέσεις των ενηλίκων οι ρόλοι των δύο φίλων δεν είναι διακριτοί.

 

Οι γονείς του σήμερα... δε βρίσκονται αρκετά μέσα στο 24ωρο και αυτό, εκ των πραγμάτων, μειώνει τον ποιοτικό χρόνο που περνάει μαζί το ζευγάρι.

 

Οι γονείς του σήμερα... πρέπει να σταχυολογήσουν όλο τον καταιγισμό πληροφοριών που δέχονται για θέματα σωστής ανατροφής και φροντίδας του παιδιού και να καταλήξουν στις όποιες μεθόδους θεωρούν εκείνοι κατάλληλες.

 

 

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 329 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα