ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 21 Οκτωμβρίου 2020 - 6:24:01μ.μ.

banner468x60

29
Ιουλίου

Πέντε λόγοι που γίνονται άπιστοι οι άντρες

Κατηγορία Ψυχολογία

Πρόσφατες έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι πάνω από τους μισούς άνδρες θα απατήσουν το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του γάμου.

Η ερωτική και η σεξουαλική επαφή είναι από τους κυριότερους παράγοντες που καθορίζουν μια σχέση και διατηρούν σε υγιή κατάσταση ένα γάμο. Γιατί όμως οι άνδρες οδηγούνται στην απιστία; Δείτε μερικούς από τους βασικούς λόγους σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει αρκετές φορές.

1. Οικειότητα

Ή αλλιώς η υπερβολική οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι κάνει τον άνδρα να βλέπει διαφορετικά τη σύντροφό του έχοντας μεγαλύτερες τάσεις για απιστία.

2. Καθημερινή τριβή

Τα καθημερινά προβλήματα και η τριβή σε μεγαλύτερο βαθμό πολλές φορές απομακρύνουν το ζευγάρι και μειώνουν τη λίμπιντο. Προσπαθήστε να λύνετε ήρεμα τις διαφορές σας και να μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας.

3. Ύπαρξη σεξουαλικού προβλήματος

Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει σεξουαλικό πρόβλημα με τη σύντροφό του, μπορεί να καταφύγει σε κάποια άλλη γυναίκα για να επιβεβαιωθεί και να εντοπίσει τι πραγματικά συμβαίνει.

4. Επικριτική σύντροφος

Ο άνδρας χρειάζεται μια γυναίκα να τον στηρίζει και να τον επιβεβαιώνει. Μια γυναίκα γκρινιάρα και επικριτική σίγουρα μειώνει τη λίμπιντο και δεν βοηθάει τη σχέση οδηγώντας ενίοτε τον άνδρα σε άλλη αγκαλιά...

5. Έλλειψη συναισθηματικής επαφής

Ο άνδρας μπορεί να νιώσει ενίοτε ότι παραμελείται συναισθηματικά και ότι δεν είναι σημαντικός για την σύντροφό του, σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό σε συνδυασμό με τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή μπορεί να οδηγήσουν στην απιστία.

 


Πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 104 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα