ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:19:34μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
15
Νοεμβρίου

Τα στοιχεία της ανδρικής προσωπικότητας που γοητεύουν τις γυναίκες

Κατηγορία Ψυχολογία

Οι γυναίκες γοητεύονται περισσότερο από τα χαρακτηριστικά του άνδρα που έχουν διάρκεια, όπως η γενναιοδωρία, περισσότερο από τα παροδικά, όπως το να έχει χρήματα.

Έρευνα από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου σε 800 άτομα που έπαιξαν –σε συνεργασία με κάποιον άλλο- ένα online παιχνίδι με χρήματα, έδειξε ότι οι παίκτες έτειναν να επιλέγουν για συνεργάτες τους, ανθρώπους που στα περασμένα παιχνίδια φαίνονταν να έχουν υπάρξει δίκαιοι και όχι τσιγκούνηδες.


Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα χαρακτηριστικά των ανδρών που ελκύουν τις γυναίκες είναι η καλοσύνη, η γενναιοδωρία και η ευγένια, περισσότερο από το να είναι πλούσιος ένας άνδρας.


Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άνδρες για συντρόφους αλλά και για το ποιους ανθρώπους επιλέγουμε για φίλους ή/και συνεργάτες.


Όπως φαίνεται από την έρευνα, οι άνθρωποι θεωρούμε ότι τα καλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας δεν χάνονται ότι κι αν συμβεί, σε αντίθεση με τα χρήματα, που μπορεί να χαθούν κάποια στιγμή.


Οι ειδικοί εικάζουν ότι αυτό έχει να κάνει με εξελικτικούς λόγους, κανείς δηλαδή δεν θέλει να μοιράζεται τη ζωή του με κάποιον τσιγκούνη, αλλά με κάποιον που θα έχει τη διάθεση να είναι γενναιόδωρος.

 

 

Πηγή: onmed.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα