ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 9:10:42π.μ.

banner468x60

26
Νοεμβρίου

Αγαπητές φίλες και φίλοι, το Μουσείο Φιλελληνισμού (www.phmus.org) σας αναμένει να το επισκεφθείτε.

25
Νοεμβρίου

Στη δεύτερη διάλεξη του 5ου κύκλου σειράς διαλέξεων που συνδιοργανώνουν τo Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Α.Π.ΚΥ.),

24
Νοεμβρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη ΠΕΛ - Γερανίου 41, Ομόνοια , 2ος όροφος η ομιλία του καθηγητή Κωσταντίνου Α. Μαρκάκη με τίτλο "Πράσινη ανάπτυξη..η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού".

22
Νοεμβρίου

Ο Κύκλος Ποιητών και το Σπίτι της Κύπρου σας προσκαλούν, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:00, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, στην εσπερίδα, «Αφιέρωμα στον Νάνο Βαλαωρίτη πατέρα της ποιητικής πρωτοπορίας».

17
Νοεμβρίου

Ο διεθνούς φήμης εικαστικός Ιωάννης Καραλιάς αποτελεί μια πολυσχιδής και δραστήρια προσωπικότητα. Μας μίλησε με περισσή ευγένεια και προθυμία για τα ξένα και ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, για το τι τον εμπνεύει και τα μελλοντικά του σχέδια.

14
Νοεμβρίου

ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΜΑΎΡΟ

Περίσσεψε το μαύρο...
Άπλωσε το δίχτυ του θανάτου επί της γης.

10
Νοεμβρίου

Ένας άνθρωπος της προσφοράς και της αγάπης, που έχει αφιερώσει χρόνια στο να προσφέρει γενναιόδωρα στους άλλους, μιλάει στο mcnews.gr. Ο Θεόδωρος Ντόλατζας αναφέρεται με προθυμία και εμπιστοσύνη, στον χώρο της Ιατρικής, στο αγαπημένο νησί της ΚΩ που έχει διοργανώσει εικαστικές εκθέσεις στο παρελθόν και στα βιβλία που αγαπά.

10
Νοεμβρίου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Μας έκλεψαν τη ζωή ,
μας κούρσεψαν την ψυχή,

10
Νοεμβρίου

Το έπος του Τσόρτσιλ, της οικογένειάς του και της δύναμης ενός λαού στη διάρκεια των βομβαρδισμών του Λονδίνου.

08
Νοεμβρίου

Είχαμε τη χαρά να γνωριστούμε πριν αρκετά χρόνια σε μια καφετέρια στο Χαλάνδρι...Από την πρώτη στιγμή που συνομιλείς μαζί του, σε κερδίζει από την θετική αύρα που εκπέμπει και την αισιοδοξία που σου μεταδίδει... Στις μέρες μας παραμένει ο ίδιος, ακούραστος και δραστήριος.

28
Οκτωβρίου

Ο Δήμος Βύρωνα γιόρτασε με κάθε λαμπρότητα την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ στην πλατεία Ηρώων.

24
Οκτωβρίου

Στην κατάμεστη αίθουσα της ΕΕΛ,  που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας και Γενναδίου 8, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διήμερο "200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821", το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, μια συνδιοργάνωση της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Λογοτεχνών.

23
Οκτωβρίου

1922-2022 εκατό χρόνια μνήμης από την καταστροφή, 1.12.2021, ώρα 19:00 Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

20
Οκτωβρίου

Ο Δρ. Βασίλειος Αράπης είναι ένας καταξιωμένος εικαστικός που έχει προσφέρει στον πολιτισμό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Με μεγάλη χαρά μίλησε στο mcnews.gr για τις σημαντικότερες εκθέσεις του , για τις τεχνικές κατασκευής των έργων του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

18
Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 , το Σπίτι της Κύπρου και η Εταιρεία Μελέτης Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας - Ιωάννης Καποδίστριας (Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι.), διοργανώνουν διάλεξη του κ. Ανδρέα Κούκου, Νομικού, Ιστορικού, Προέδρου Δ.Σ. Ε.ΜΕ.Ν.Σ.Ι., με θέμα: «Μυστική» διπλωματία και

16
Οκτωβρίου
12
Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στις 19.00, το Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α στο Σύνταγμα, παρουσιάζει τις ποιητικές συλλογές του Αντρέα Τιμοθέου, Πλανόδιος στα Σύνορα της Εδέμ, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παράκεντρο, και Το Δείπνο του Σώματος από τις εκδόσεις Μανδραγόρας.

Σελίδα 1 από 374

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα