ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 6:22:52π.μ.
22
Οκτωβρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: <<Απολογισμός πεπραγμένων, Αρχαιρεσίες

Αγαπημένα μέλη του Συλλόγου ΛΟΓΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΗΣ «ΛΙΝΟΣ». Σας ενημερώνουμε ότι ο απολογισμός πεπραγμένων και οι αρχαιρεσίες μας θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στις 25 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρες από τις 11 π. μ έως και τις 5 μ. μ στον Πολυχώρο « ΑΙΤΙΟΝ» Τζιραίων 8 στάση μετρό Ακρόπολη.

Η παρουσία σας, σύμφωνα και με το καταστατικό μας, κρίνεται απαραίτητη. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι με την ψήφο σας θα μας ανανεώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε εκδηλώσεις και δράσεις με κέντρο τον άνθρωπο και τον Πολιτισμό, με ήθος και συνέπεια.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Να είστε ταμειακά εντάξει. Προφανώς, όσοι έχετε πληρώσει και για το 2019 δύνασθε να συμμετέχετε. Ειδάλλως κατά την προσέλευσή σας.

2.Όσοι διαμένετε εκτός Αθηνών, όσοι έχετε λόγους υγείας, ή έχετε δυσκολία προσέλευσης, λόγω Κορωναϊού, δύνασθε να φωτοτυπήσετε το ψηφοδέλτιό σας, αφού έχετε σημειώσει (3) σταυρούς προτίμησής σας για το Διοικητικό Συμβούλιο και (3) σταυρούς προτίμησής σας για την Εξελεγκτική επιτροπή, και να τα στείλετε με το ταχυδρομείο, όχι συστημένο ή με courier

στη διεύθυνση: ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΛΙΝΟΣ» ΓΟΥΝΑΡΑΚΗ 17, Τ.Κ 117-44 ΑΘΗΝΑ (ΤΗΛ:6944969528).

 ACADELTIOEKLOGON

Σημείωση: Οι μη τακτοποιημένοι οικονομικά, δύνασθε να στείλετε τη συνδρομή σας μέσα στον φάκελο με το ψηφοδέλτιο.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΛΙΝΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΛΓΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΤΙΝΟΔΗΜΟΥ

 

Διαβάστηκε 501 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα