ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 - 10:44:34μ.μ.

banner468x60

05
Φεβρουαρίου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΕΔΑΔ

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΕΔΑΔ το Σάββατο 1-2-2020 στην αίθουσα του Λίθου στην Καισαριανή.

Η Πρόεδρος κ. Σάγια Τσαουσίδου αφού έκανε τον απολογισμό του προηγούμενου έτους και αναφέρθηκε στις δράσεις της ΕΕΔΑΔ έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δημιουργία, εργασία, ενότητα, αλληλεγγύη και αλληλουποστήριξη ανάμεσα στους ανθρώπους του κλάδου.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά των νέων ανθρώπων στον χώρο της ένωσης και της ευρύτερης αγοράς των ΜΜΕ.


Ακόμη αναφέρθηκε στο παγκόσμιο πρόβλημα της μετανάστευσης και στις επιπτώσεις που έχει για την χώρα μας και τη ζωή των Ελλήνων.


Παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, γνωστοί δημοσιογράφοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.


Ξεχωρίσαμε τους δημοσιογράφους κ. Πάνο Σόμπολο, κ . Βιβή Χαρίτου, κ . Γιάννη Δαραβίγκα, κ. Γιώργο Αργυρίου, κ . Νίκο Τζούμα, κ . Άκη Γκάτζιο, κ . Μαρία Χατζηνικολάου και τον Πρόεδρο του ΚΕΔΙΣΑ κ. Ανδρέα Μπανούτσο.

Ευχόμεθα σε όλα τα μέλη της ένωσης υγεία, ευτυχία και πολλές ξεχωριστές πνευματικές δημιουργίες.

 

IMG 20200201 193549

 

Φωτογραφία από αριστερά:

κ. Μαρία Χατζηνικολάου ( mcnews.gr - Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου "Οι Κορυφαίοι", κ. Ανδρέας Μπανούτσος (Ιδρυτής και Πρόεδρος ΚΕΔΙΣΑ), κ. Σάγια Τσαουσίδου (Πρόεδρος ΕΕΔΑΔ)

Διαβάστηκε 134 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα