ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:26:13π.μ.
30
Ιανουαρίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας της Εταιρείας Συγγραφέων

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στον φιλόξενο και ατμοσφαιρικό χώρο του καφέ μπιστρό Mollini πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας της Εταιρείας Συγγραφέων.

Τα μέλη της Εταιρείας και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μεταξύ τους απόψεις, αλλά και εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος.

 

Η Εταιρεία Συγγραφέων, μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1981 με επίτιμο Πρόεδρο τον Οδυσσέα Ελύτη αποτελεί φορέα προάσπισης της ελευθερίας του λόγου και με τις δράσεις της προάγει την πνευματική ζωή του τόπου.

 

Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Χουλιάρας με ευδιάθετη διάθεση, συνομίλησε με κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά για την διαχρονική πορεία, αλλά και το μέλλον της Εταιρείας.

 

Ακόμη ο  κ. Ιωσήφ Βεντούρας, Αντιπρόεδρος, η  κ. Αγγελική Στρατηγοπούλου, Γεν. Γραμματέας,  η κ. Έλενα Χουζούρη, Μέλος Δ.Σ της Εταιρείας Συγγραφέων συνετέλεσαν ουσιαστικά και καθοριστικά στο άψογο κλίμα της βραδιάς.

 

Μεταξύ των σπουδαίων λογοτεχνών που παρευρέθηκαν ξεχωρίσαμε τον κ. Τίτο Πατρίκιο και τον κ. Δημήτρη Βαρβαρήγο.

 

Ευχόμεθα θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε, υγεία, ευλογία Θεού και δύναμη στη συνέχιση του έργου του.

 

 

Φωτογραφία από αριστερά:

κ. Γεωργανδρέας Ζάννος (διευθυντής ΟΣΔΕΛ), κ. Μαρία Χατζηνικολάου( δημοσιογράφος mcnews.gr-Ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου "Οι Κορυφαίοι", κ. Ιωσήφ Βεντούρας (Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων)

Διαβάστηκε 550 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα