ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:12:19π.μ.
13
Μαρτίου

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη από το Σύλλογο Απανταχού Σκιαθιτών

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Παναθήναια, στο πλαίσιο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και αναβίωσης της γειτονιάς, στηρίζει τις παρακάτω εκδηλώσεις και σας προσκαλεί να τις τιμήσετε με την παρουσία σας.

ACAPANATHINAIA

 

1. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Αναργύρων Ψυρρή διοργανώνει συνεστίαση την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο μεζεδοπωλείο Μεθυστάνες στου Ψυρρή, Λεπενιώτου 26 και Ωγύγου, με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική, φαγητό και ποτό. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του κελιού όπου έζησε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

 

 

 


2. Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκιαθιτών την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 10.30 στον Ιερό Ναό των Αγ. Αναργύρων Ψυρρή θα τελέσει τρισάγιο προς τιμήν της γεννήσεως του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (3 Μαρτίου 1851). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αίθουσα του Συλλόγου Παναθήναια, Παλλάδος 21 2ος όροφος, όπου θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Σοκάκι χωρίς όνομα». Ηθογραφικό έργο του Γ. Σανιδά, από το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.

 

 


Με εκτίμηση το ΔΣ

Διαβάστηκε 260 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα