ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 25 Οκτωμβρίου 2020 - 9:59:00μ.μ.

banner468x60

28
Απριλίου

Τα ΕΛΤΑ έδωσαν το «παρών» στον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου 2017

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Με ειδικά σχεδιασμένα γραμματόσημα και φακέλους, με Φύλλα Προσωπικού Γραμματοσήμου, με ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες σε ταχυδρομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης,

με προτάσεις βιβλίων από τις Εκδόσεις ΕΛΤΑ ταχυδρομικού - και όχι μόνο - ενδιαφέροντος και με το Κεντρικό Ταχυδρομείο της Αθήνας ανοικτό να συμμετάσχει στον Περίπατο Βιβλίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετείχαν στον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου 2017, που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Συγγραφέων και το Ελληνικό Τμήμα της IBBY- International Board on Books for Young people  – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

 

Αναμνηστική Σφραγίδα «Περίπατος Βιβλίου»

Ο φετινός εορτασμός της Ημέρας Βιβλίου περιλάμβανε -μεταξύ άλλων- τη διοργάνωση ενός μεγάλου Περιπάτου Βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 22 Απριλίου, με το Κεντρικό Ταχυδρομείο της Αθήνας, στην οδό Αιόλου 100, να αποτελεί ίσως το πιο απρόσμενο από τα 28 σημεία του Περιπάτου όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να βρουν εκπλήξεις σχετικές με το βιβλίο.

 

image008

 

Φύλλα Συλλεκτικού Γραμματοσήμου

Συγκεκριμένα, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της οδού Αιόλου 100 λειτουργούσε ειδική θυρίδα εξυπηρέτησης των επισκεπτών του Περιπάτου Βιβλίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι έβρισκαν τα ειδικά φιλοτελικά αντικείμενα και τα βιβλία των Εκδόσεων ΕΛΤΑ και μπορούσαν να τα σφραγίσουν με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα, δημιουργώντας σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

 

Την ίδια μέρα και ώρα αντίστοιχη σφραγίδα λειτουργούσε παράλληλα και στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης (στην οδό Βασ. Ηρακλείου 38), ενώ την Ημέρα του Βιβλίου, Κυριακή 23 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 με σφραγίδα αφιερωμένη στην Ημέρα Βιβλίου 2017.

Διαβάστηκε 137 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα