ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 9:23:33π.μ.
11
Ιανουαρίου

Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» έκοψε για πρώτη φορά την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Το τσουχτερό κρύο και το χιόνι που έπεφτε άφθονο, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, δεν πτόησαν τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Σωματείου "ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ", να προσέλθουν με ιδιάιτερη χαρά στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων, Προiστάμεμος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή.

ACAPITA3

Στη συνέχεια η κυρία Μαρία Χατζηνικολάου, ιδρυτής και Πρόεδρος του Σωματείου, ανέφερε στον χαιρετισμό της: " H προσφορά στον πολιτισμό είναι εθελοντική και πρέπει να είναι πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες.  Για το επόμενο διάστημα με το Δ.Σ έχουμε θέσει εφικτούς στόχους, που θα συμβάλλουν στην πολιτιστική και πνευματική ανύψωση της χώρας μας και επιθυμούμε να βάλει ο καθένας από εσάς το δικό του λιθαράκι, προκειμένου να αναπτύξουμε το σωματείο που αγαπάμε και υπηρετούμε".

ACAPITA2

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, όπου ανέδειξε τυχερό της χρονιάς τον ποιητή κύριο Σπύρο Ζαχαράτο, που συγκινημένος παρέλαβε το δώρο του μια εικόνα της Παναγίας, που είχε φιλοτεχνηθεί με χρυσό και ασήμι.

20170109 170831

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης όπου προσφερόταν το καθιερωμένο κέρασμα υπό τους ήχους της κλασσικής μουσικής του Τσαiκόφσκι...

 

Πολιτιστικό Σωματείο «ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ»
Αίθουσα εκδηλώσεων στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παλαίχθων» κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα 18:00 έως 20:00
Δ/νση Παλλάδος 24-26, εντός στοάς – 2ος όροφος
Πλατεία Ψυρρή – Μετρό Μοναστηράκι
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974 74 45 42 και 6944 32 22 64
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1711 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα