ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 - 6:28:28μ.μ.

Εκδόσεις Λεξίτυπον

30
Μαρτίου

ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ

Κύμα και ομίχλη.

Στους ιστούς της θύελλας

30
Μαρτίου

Με την ευκαιρία της έκθεσης Maria Lassnig Tο Μέλλον Επινοείται με Θραύσματα του Παρελθόντος, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Ίδρυμα Maria Lassnig διοργανώνουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα Η Maria Lassnig στην Αθήνα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στις 19:00 στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

30
Μαρτίου
30
Μαρτίου

Τη  Δευτέρα 3 Απριλίου 2017,  ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, η παρουσίαση του βιβλίου Το Εθνικό Κίνημα των Ελληνοκυπρίων κατά την τελευταία περίοδο της Αγγλοκρατίας (1950-1960) της Σοφίας Αργυρίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ασίνη.

29
Μαρτίου
29
Μαρτίου

Έντονες διαμάχες στον χώρο της δημόσιας και όχι μόνο ιστορίας έχουν πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, προκαλέσει γεγονότα συνδεόμενα με το πεδίο του πολιτισμού και της κουλτούρας.

29
Μαρτίου

Μουσικοποιητική εκδήλωση - παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της ΝΙΚΗΣ ΡΕΠΑΝΗ, με τίτλο "Δροσοσταλίδες της ψυχής μου",από τις εκδόσεις Όστρια, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

29
Μαρτίου

Οι έρευνες τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι τα ευφυή και φαινομενικά σίγουρα για τον εαυτό τους παιδιά που προέρχονται από τη σημερινή κοινωνία της αφθονίας εκδηλώνουν υψηλά ποσοστά κατάθλιψης, άγχους και χρήσης ουσιών.

28
Μαρτίου

ΕΝΑΣ ΝΟΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...

Ένα " νόθο" που ΄χε κάμει με τον γκομενιάρη Πάρη

η θεά η Αφροδίτη, πριν καλά να αριβάρει

28
Μαρτίου

Ο Λένιν υπήρξε ο κορυφαίος μαρξιστής του 20ού αιώνα. Διάδοχος και συνεχιστής των Μαρξ και Ένγκελς, ανύψωσε το μαρξισμό σε ένα νέο επίπεδο και έγινε ο κύριος καθοδηγητής της Οκτωβριανής Επανάστασης, ο ιδρυτής της ΕΣΣΔ και της Κομμουνιστικής Διεθνούς.

28
Μαρτίου

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017,  ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, η παρουσίαση του βιβλίου Personal Testimony, της Ευανθίας Μηλιώτη-Τσόκα, που κυκλοφορεί από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις.

27
Μαρτίου

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η προσφορά της εφαρμοσμένης μετάνοιας

στάθηκε άκαμπτη  στις νοητές  σφαίρες της βούλησης.

27
Μαρτίου

Οι ήρωες τα βάζουν με θεούς και με δαίμονες, με θηρία και με τέρατα, με τον κόσμο όλο.

27
Μαρτίου

Ο διεθνής οργανισμός "Homer" αναγνώρισε το έργο της που περιλαμβάνει πληθώρα αναφορών στον Όμηρο και συμπεριέλαβε την ποιήτρια στον κατάλογο των διακριθέντων καλλιτεχνών.

27
Μαρτίου

Με αφορμή τον 51ο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου και τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου 2017,

27
Μαρτίου

«Η ελευθερία έχει πάντα και το χρώμα της μοναξιάς».

26
Μαρτίου

Σε περίπου είκοσι μέρες και αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των χιλιάδων βιβλίων αναμένεται να ανοίξει και πάλι για το κοινό η κεντρική δημοτική βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

26
Μαρτίου

ΕΝΑ ΦΩΣ
Όταν τα δύσκολα στο δρόμο συναντήσεις,
με προσοχή τα βήματά σου να βαδίσεις.

26
Μαρτίου

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ

Εμπρός για μια Ελλάδα νέα,
Ελλάδα οικουμενική ,

Σελίδα 1 από 343

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»