ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:09:13π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
13
Ιουνίου

Ενωρίς το απόγευμα το καμπανάκι σήμανε το τέλος του παιγνιδιού και τα ποιήματα συγκεντρώθηκαν στο υπαίθριο θεατράκι της Κόκκινης Ορχήστρας για τη σύσταση του νέου μου βιβλίου.

65 syn 3 9786185058494 1000 1242944Όσα είχαν αποφασίσει να συμμετάσχουν στάθηκαν μέσα στον κύκλο της ορχήστρας. Τα μέτρησα, ήταν 65. Εκείνα που αρνήθηκαν τη συμμετοχή μού δικαιολογήθηκαν πως ένιωθαν ακόμα μικρά παιδιά και πως το νου τους τον είχαν μόνο στο παιγνίδι. Η συμμετοχή των Καπέλων, του Ροζ Φτερού και της Τουλίπας ήταν δεδηλωμένη από το παρελθόν.

 

Τα 65 ποιήματα και τα "τρία απολωλότα" έκαναν μπάνιο στης λίμνης τα νερά, ντύθηκαν με το κόκκινο ιμάτιο της διάκρισης και φόρεσαν στα μαλλιά στεφάνι με λουλούδια. Στη συνέχεια υπό των ήχων τυμπάνων βάδισαν με ρυθμό προς το βωμό της Ποίησης το ένα πίσω από το άλλο. Εκεί ένα βιβλίο ανοιχτό με σελίδες αδειανές τα περίμενε για να αποκτήσει το καθένα τη σελίδα του.

 

Μετά το τέλος της γιορτής στο εξώφυλλο του βιβλίου χάραξα τον τίτλο "65 συν 3" και έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη ποιητική μου τριλογία.

 

Συγγραφέας: Καρβούνη - Γκατζή Καίτη
Κατηγορία: ποίηση
Ημερ/νία έκδοσης: 08/06/2017
Εκδότης: CaptainBook.gr
Σελίδες: 91
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Τόπος έκδοσης: Αθήνα

Διαβάστηκε 275 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα