ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:28:19μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
15
Ιουνίου

Παίρνοντας την πελώρια απόφαση να αλλάξει πέρα για πέρα τη ζωή της, η Άννα θα κάνει ένα βήµα που δεν το περίµενε ούτε ο απόµακρος σύζυγός της, µε τον οποίο δεν τη συνδέουν πια πολλά,

agapi horis synoraούτε η κόρη της, που πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, ούτε ο περίγυρός της - ένα βήµα που εξέπληξε ακόµη και την ίδια. Θα αφήσει τις ανέσεις του πλούσιου σπιτιού της, για να δουλέψει εθελοντικά σε έναν καταυλισµό προσφύγων, σαν γιατρός.

 

Η Άννα είχε εγκαταλείψει την επιστήµη της για µία εικοσαετία σχεδόν, οπότε θα πρέπει να αρχίσει από το µηδέν και να ανακαλύψει από την αρχή τον εαυτό της. Και όλα αυτά µέσα σε συνθήκες άσχηµες, σχεδόν πρωτόγονες - και επικίνδυνες. Όµως, στο ίδιο καµπ θα συναντήσει, µετά από µια ολόκληρη ζωή, και τον παλιό, µεγάλο της έρωτα: τον ατίθασο, δοσµένο στο ασίγαστο πάθος του, Έκτορα.
Την ίδια στιγµή, ένα φρικτό γεγονός, η απαγωγή κάποιων παιδιών, θα ταράξει την καθηµερινότητά της, και όλο τον καταυλισµό.

 

Ένα µυθιστόρηµα βασισµένο σε πραγµατικά γεγονότα και αληθινούς ανθρώπους, για τον έρωτα, την προσφορά και τις δεύτερες ευκαιρίες.

 

Συγγραφέας: Αδάμ Έλενα
Κατηγορία: ελληνική λογοτεχνία
Ημερ/νία έκδοσης: 14/06/2017
Εκδότης: Mamaya
Σελίδες: 320
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Τόπος έκδοσης: Αθήνα

Διαβάστηκε 382 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα