ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:43:59μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
06
Σεπτεμβρίου

Ακροβάτης στο τσίρκο της ζωής - Εμμανουήλ Μαυρομμάτης

Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Ακροβάτης στο τσίρκο της ζωής του Εμμανουήλ Μαυρομμάτη σε εικονογράφηση Εμμανουέλας Κακαβιά.

akrovatis tzirko CopyΥπάρχουν μερικά παιδιά που δεν μοιάζουν με όλα τα άλλα. Κάποια γεγονότα στη ζωή τους και κάποιες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώσουν, σκοπό έχουν να τα κάνουν πιο δυνατά, πιο ώριμα και πιο συνεσταλμένα.

 

Υπάρχουν γονείς που είναι πιο σκληροί σε σχέση με κάποιους άλλους πιο στοργικούς και αξιαγάπητους. Όμως αξίζουν όλοι την αγάπη μας.

 

Πολλές φορές, η ζωή δεν μας φέρεται όπως μας αξίζει, όμως ό,τι κι αν περάσουμε, ακόμα και μέσα από καταιγίδες αν περπατήσουμε, καλό θα είναι να το αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και ώριμα. Όπως έκανε κι ο μικρός μας φίλος, ο Δομίνικος.

 

Ένα παιδί μικρό, μα στο μυαλό πολύ μεγάλο. Ένα παιδί που το μόνο που ζητούσε ήταν να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ένας ήρωας μοναδικός. Σαν αυτούς που βλέπεις στα όνειρά σου...

 

O Μάνος Μαυρομμάτης γεννήθηκε ένα κρύο πρωινό του Οκτώβρη. Ζει στην Αθήνα όπου και εργάζεται. Σπούδασε Μαγειρική στη Le Monde και Ιδιωτική Ασφάλεια στο New York College. Ωστόσο αυτό που τον συναρπάζει πραγματικά είναι η συγγραφή.

 

 

Πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 153 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα