ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:54:13μ.μ.
27
Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΑΥΤΟ ΣΟΥ - Παναγιώτα Μπλέτα

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ (ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ): ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Το βιβλίο «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΑΥΤΟ ΣΟΥ» είναι ο απόλυτος οδηγός βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας. Μας βοηθάει βήμα-βήμα, να διερευνήσουμε, να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε, στο έπακρο, τις ικανότητες που δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε, με αποτέλεσμα να τις κρατάμε ανενεργές.


Αυτές οι ικανότητες δεν είναι άλλες, από τον ανώτερο εαυτό μας, τον Υπερεαυτό μας.


Με την ανακάλυψη του Υπερεαυτού μας, απελευθερώνεται όλη αυτή η ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να φτάσουμε στην αυτοπραγμάτωση. Πρόκειται για μια εμπειρία ψυχικής επαναφοράς, στις πραγματικές επιθυμίες και αξίες μας και τη σύνδεση τους με τους στόχους που βάζουμε.


Έτσι, αποκτάμε πλήρη έλεγχο της ζωής μας και μπορούμε εμείς πλέον, να κατευθύνουμε την ευτυχία, την ευημερία, την πληρότητά μας, εκεί που θέλουμε και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι ή οι συγκυρίες.

 

ACABLENDA

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η συγγραφέας/διανοήτρια Παναγιώτα Μπλέτα γεννήθηκε στη Λακωνία, ενώ μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.
Σπούδασε στη Νέα Υόρκη :
-MBA Management , New York Institute of Technology
-BSc Marketing-Management, City University of New York


Έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με ελληνικούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους και οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της συμβουλευτικής, της πολιτικής/επιχειρηματικής έρευνας, της επικοινωνίας, της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής εκπάιδευσης, των τροφίμων, του franchise, με την ανάληψη θέσεων υψηλού επιπέδου διαχείρισης καθώς και μετοχικής συνεργασίας.


Σχεδίασε και υλοποίησε έργα με σημαντικά ωφέλιμη αξία για την Ελλάδα: Γραμμή Ενημέρωσης Σεισμόπληκτων 0800-18000, Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη 1464 κλπ.

 


Έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


-Έχει υπηρετήσει ως Αντιδήμαρχος στο Δήμο Χαλανδρίου. Διακρίθηκε για την ίδρυση του πρώτου Δημοτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης του Πολίτη – Κ.Ε.Π., στην Ελλάδα.


-Υπήρξε Υποψήφια Νομάρχης για τη Νομαρχία Λακωνίας / Σπάρτης. Έχει διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος στο Νομό Λακωνίας και τιμήθηκε για την έκδοση ενός πρωτοποριακού Ενημερωτικού Δελτίου, σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα, που βοήθησε στην απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων από την Περιφέρεια.
Έχει συγγράψει 19 βιβλία: Το φιλοσοφικό αυτοβελτιωτικό βιβλίο «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΑΥΤΟ ΣΟΥ», το θεατρικό βιβλίο «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ», τα πολιτικά/οικονομικά βιβλία «Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ», «Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», «ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ-GROUND ZERO», «ΔΡΑΚΟΙ & ΧΡΕΗ-DRAGONS & DEBTS», «ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ-FAIR TWISTS», «ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ-POWERFUL TRUTHS, UNPOWERFUL LEADERS», «ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-THE FIFTY SHADES OF WAR», «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ», τις ποιητικές συλλογές «ΑΝΥΠΑΚΟΗ», «ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ», «ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ», «FUCK YOU-ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», «UNFUCK GREECE-ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», «UNFUCK THE WORLD-ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (έχει εκδοθεί και στα αγγλικά) και «ΓΥΜΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ», καθώς και περισσότερα από 250 άρθρα και αρκετές ερευνητικές μελέτες, που έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και διεθνή sites, εφημερίδες και περιοδικά, ενώ έχει δώσει πάνω από 100 συνεντεύξεις σε ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 

 

 

Παναγιώτα Μπλέτα Συγγραφέας/Διανοήτρια
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook/Twitter: Panagiota Bletas

 

 

Διαβάστηκε 123 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα