Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Δεκεμβρίου

Ανοξείδωτα ζευγάρια - Κατερίνα Ανδριανάκη

Ο Τζέισον, αποτυχημένος ζωγράφος και συλλέκτης έργων τέχνης, δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Η Οτίλια, μια νεαρή τυχοδιώκτρια, μπαίνει ξαφνικά στη ζωή του και τον εξαπατά στο όνομα της πραγματικής αγάπης.

anokseidota zeygaria 9789600447545 200 1212748Η πεζή πραγματικότητα του Πίτερ αποκτά νόημα με τη γοητευτική Πενέλοπε, την πρωταγωνίστρια του βραζιλιάνικου σίριαλ που παρακολουθεί στην τηλεόραση. Τι συμβαίνει όταν ερωτεύεται τη συνάδελφό του Κάτια και συνειδητοποιεί ότι η βαριά σκιά του αυταρχικού πατέρα του τον έχει κάνει άτολμο και δειλό;

 

Η επαγγελματική σχέση της Τζένης ως μεταφράστριας με τον διάσημο Αμερικανό συγγραφέα Πολ Ρίτσαρντ θα εξελιχθεί σε φλογερό ειδύλλιο. Μόλις κυκλοφορεί το τελευταίο του βιβλίο, συνειδητο-ποιεί ότι ήταν μια άσημη ερωτική περιπέτεια για εκείνον. Η εκδίκηση όμως έρχεται από το μέλλον.

 

Τραγουδίστρια σε κακόφημο μπαρ η Μέρι ονειρεύεται να τραγουδήσει στην όπερα. Όταν γνωρίζει τον Τζόνι, γίνεται συνεργός του σε ληστείες τραπεζών. Θα ανακαλύψει ότι η αγάπη στηρίζεται μόνο σε ψευδαισθήσεις.

 

Η Λουίζα, φτασμένη ηθοποιός, απογοητευμένη από τους γονείς και τον πρώην άντρα της, βλέπει την κατά πολύ νεότερή της Κλάρα σαν όαση μέσα στην έρημο. Μία αυθόρμητη κίνησή της θα στιγματίσει τη φιλία τους για πάντα.

 

Πέντε ζευγάρια. Πέντε ιστορίες. Κάθε ιστορία έχει για τίτλο τα ονόματα των πρωταγωνιστών της. Τα μυστικά τους έρχονται στην επιφάνεια και τους εμποδίζουν να βρουν ισορροπία. Παγιδευμένοι ζουν τα αδιέξοδά τους και θέλουν να αλλάξουν για να βρουν τον χαμένο παράδεισο της αθωότητας.

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)