Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30
Μαΐου

Αύγουστος Οίνος - Ιωάννα Θεοδωράτου

Ποιος είναι ο μυστηριώδης νέος που συναντά τυχαία η Μαρίνα σε σημαντικές στιγμές της ζωής της, τον οποίο τον έχει βαφτίσει η ίδια Αύγουστο; Αυτή του ανοίγει την καρδιά της και σε αντάλλαγμα εκείνος της προσφέρει μελένια σύκα.

9789604107742-1000-1168087Η ηρωίδα μας, μια σύγχρονη γυναίκα στα τριάντα πέντε της χρόνια, μετρά τα καλοκαίρια της. Μας ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και στο σαγηνευτικό μα δύσβατο δρόμο του έρωτα. Βιώνουμε μαζί της, σε μια νοσταλγική αναδρομή από την πρώιμη εφηβική της ηλικία, τις περιπέτειές της. Τη βλέπουμε να χτίζει σχέσεις, να ακολουθεί τα προστάγματα της έντονης προσωπικότητάς της, να γεύεται την απογοήτευση στον έρωτα, αλλά και να μαθαίνει τους ανθρώπους και κυρίως τον εαυτό της… Και όλοι αναρωτιόμαστε τελικά:


Βιογραφία συγγραφέα: Θεοδωράτου Ιωάννα


Η Ιωάννα Θεοδωράτου γεννήθηκε το 1986 στη Χίο. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο με άριστα και μιλά πέντε ξένες γλώσσες. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και από το 2011 κι έπειτα εργάζεται ως δικηγόρος στην Αθήνα. Γράφει από μικρή και έχει βραβευτεί δύο φορές από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Διαβάστηκε 147 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)