ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:09:15π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
20
Ιουνίου

Βιώνοντας τη ζωντανή παρουσία - Καφάτος Κ. Μηνάς

Το βιβλίο εξερευνά με τρόπο προσιτό και συνάμα σαγηνευτικό τη φύση του ανθρώπινου νου, του ανθρώπινου πνεύματος, της ανθρώπινης ύπαρξης.


bionontas ti zontani paroysia bionontas ti zontani paroysia 200 1244195Προσεγγίζονται ερωτήματα, που απασχολούν και απασχολούσαν πάντοτε κατά τρόπο βασανιστικό τον άνθρωπο, όπως το "ποιος είμαι", μέσα από τη σύγκλιση κβαντικής φυσικής και πνευματικότητας. Αναλύονται, επίσης, πρακτικές πτυχές της βίωσης της Ζωντανής Παρουσίας, οι οποίες καταδεικνύουν με χειροπιαστά παραδείγματα τον καθοριστικό ρόλο της κβαντομηχανικής σε κάθε εκδήλωση της ανθρώπινης ζωής και ανθρώπινης δραστηριότητας. Ο Μηνάς Καφάτος είναι δάσκαλος και ο λόγος του διδάσκει ότι η Ζωντανή Παρουσία είναι η Επίγνωση που ενυπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, η Επίγνωση δε αυτή είναι η απόλυτη Πραγματικότητα. Σας καλώ, λοιπόν, όλους να συμμετάσχετε ενσυνείδητα στο μάθημα της βίωσης της Ζωντανής Παρουσίας.


Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους και τον κόσμο.

(Από το εισαγωγικό σημείωμα του Δρ Deepak Chopra)

 

 

Συγγραφέας: Καφάτος Κ. Μηνάς
Κατηγορία: φιλοσοφία
Ημερ/νία έκδοσης: 14/06/2017
Εκδότης: Μέλισσα
Σελίδες: 88
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

Διαβάστηκε 308 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα