ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:40:47μ.μ.
21
Δεκεμβρίου

Το Διαρκές Φύλλο Πορείας είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα, που αναφέρεται σε όσα διαδραματίζονται σε μια χρονική περίοδο της χώρας μας πλούσια από πολεμικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά γεγονότα.

filo porΠερίοδο που αρχίζει από το τέλος του 19ου αιώνα και φτάνει μέχρι την εποχή του Μεσοπολέμου και τη δικτατορία Μεταξά.


Το Διαρκές Φύλλο Πορείας αναδεικνύει τις περιπέτειες μιας μακρινής αλλά όχι ξεχασμένης Ελλάδας, ιδιαίτερα μέσα από τη ζωή και τους αγώνες των απλών ανθρώπων, οι οποίοι αντιστέκονται σε κατακτητές, εκμεταλλευτές και δυνάστες. Μέσα από τους χαρακτήρες και τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών του έργου, του καπετάν Αντώνη, της κυρα-Μπετσίνας, του Τσιρίμπαση, του Διαμαντή του τσορμπατζή, του Τάσου, του Νικόλα, του Σαράφη, του Μιχάλη, αυθεντικών λαϊκών ηρώων της εποχής, ζωντανεύουν συγκλονιστικές στιγμές του παρελθόντος, γεμάτες νόημα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας.


Ο Τάσος Κανταράς κατάγεται από τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Εργάστηκε ως τεχνικός εγκαταστάσεων στον ΟΤΕ. Αρθρογραφεί για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης.

 

Ενεργό μέλος της Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δ.Σ. του Δικτύου Αιρετών της Ευρώπης. Το Διαρκές Φύλλο Πορείας είναι η πρώτη του συγγραφική δουλειά.

Διαβάστηκε 364 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα