ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:52:28μ.μ.
08
Φεβρουαρίου

Σε αυτό το συναρπαστικό ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα οι κυρίες της "καλής κοινωνίας" μπλέκονται με τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

glykia prodosia 9786185229139 200 1219358Είναι οι πιο περιζήτητοι εργένηδες της Αγγλίας, με την πιο σκανδαλώδη φήμη. Για την κατάλληλη γυναίκα, ωστόσο, ακόμα και ένα αμετανόητο κάθαρμα μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά…

 

Γεννημένος στους δρόμους, αλλά μεγαλωμένος μέσα στην αριστοκρατία, ο Ντρέικ Ντάρλινγκ δεν μπορεί να ξεφύγει από το ταπεινό του παρελθόν. Όχι όταν η λαίδη Οφίλια Λάιτλτον τον μειώνει σε κάθε ευκαιρία, θυμίζοντάς του συνεχώς ότι δεν είναι ένας από εκείνους. Μετά τη διάσωσή της, όμως, από μια μυστηριώδη απόπειρα πνιγμού, συνειδητοποιεί ότι δεν θυμάται ποια είναι. Με σκοπό να τη βάλει στη θέση της, επιμένει πως είναι υπηρέτριά του – χωρίς να περιμένει ότι θα γοητευτεί από τη μαγευτική ομορφιά της.


Η Οφίλια μπορεί να μη θυμάται τη ζωή της πριν τον Ντρέικ, αλλά δεν αμφιβάλλει πως ανήκει στο πλάι του. Δεν μπορεί να αρνηθεί την επιθυμία που νιώθει για το σκοτεινό, μελαγχολικό αφεντικό της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Έτσι, όταν η μνήμη της επιστρέφει, αισθάνεται συντετριμμένη από το μέγεθος της προδοσίας του. Τώρα ο Ντρέικ πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να της αποδείξει ότι μπορεί να εμπιστευτεί για άλλη μια φορά την καρδιά της σ’ αυτόν τον αλήτη.


Βιογραφία συγγραφέα: Heath Lorraine

Η Lorraine Heath ονειρευόταν από μικρή να γίνει συγγραφέας. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, έγραψε εκπαιδευτικά βιβλία, δελτία τύπου για διαφημιστές, άρθρα και κώδικες υπολογιστών. Πάντα όμως κάτι έλειπε. Το 1990, διάβασε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα και όχι απλά μαγεύτηκε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε τι έλειπε από τα κείμενά της: κακά παιδιά, απατεώνες και καθάρματα. Από τότε γράφει γι’ αυτούς. Η δουλειά της έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των RWA’s RITA, ένα μετάλλιο HOLT και ένα Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από τους Romantic Times. Τα μυθιστορήματά της έχουν εμφανιστεί στις λίστες με τα ευπώλητα του USA Today και των New York Times.

Διαβάστηκε 220 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα