×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
01
Ιουλίου

Η άρνηση της άρνησης - Γιατρέλλης Δημήτρης

Ο Δάκης Κομνηνός, νέος και άπειρος ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια τυπική και εύκολη υπόθεση μοιχείας ενός πάμπλουτου ζευγαριού.

i arnisi tis arnisis 9789600448153 1000 1247772Η δολοφονία ενός ατόμου άσχετου με την υπόθεση ανατρέπει τα δεδομένα. 


Στον Γιώργο Ορφανό, ανερχόμενο αστέρι στην αστυνομία, ανατίθεται η εξιχνίαση της δολοφονίας. Ξεκινά την έρευνα αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και με την αναλυτική λογική αρχίζει να ξεδιαλύνει την υπόθεση. 


Ο Κομνηνός ψάχνει χωρίς μέθοδο και μπροστά στο αδιέξοδο ψάχνεται. Θυμάται τα νεανικά του διαβάσματα και ανακαλύπτει ξανά τη διαλεκτική λογική. 


Όλοι θαυμάσαμε την αναλυτική λογική ερευνητών όπως ο Σέρλοκ Χολμς και ο Ηρακλής Πουαρό στην επίλυση δύσκολων αστυνομικών υποθέσεων. Επαρκεί όμως αυτή η μέθοδος, στην εποχή του άκρατου καπιταλισμού και των ανεξέλεγκτων πολυεθνικών, για να κατανοηθούν οι πρακτικές που εκπορεύονται από τα ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα; 


Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με φιλοσοφικές ανησυχίες.Ένα πολιτικό θρίλερ με συνεχείς ανατροπές και απρόβλεπτο τέλος.Ένα σκληρό αφήγημα με ερωτικές ευαισθησίες και προβληματισμούς για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

 

Συγγραφέας: Γιατρέλλης Δημήτρης
Κατηγορία: αστυνομική λογοτεχνία
Ημερ/νία έκδοσης: 30/06/2017

Εκδότης: Κέδρος

Σελίδες: 368

Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά

Διαβάστηκε 315 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)