ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:23:17π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
14
Ιανουαρίου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell το βιβλίο Λίστα Εκτελέσεων

11bell-forsyth(The Kill List) του Frederick Forsyth.



Ο πιο επικίνδυνος τρομοκράτης στον κόσμο πρέπει να πεθάνει!


Ο Φρέντερικ Φόρσαϊθ δεν είναι ένας συνηθισμένος συγγραφέας. Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος και πολεμικός ανταποκριτής, συνέχισε παράλληλα ως κατάσκοπος των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών (όπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα) και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς περιπετειωδών μυθιστορημάτων παγκοσμίως με βιβλία όπως Το Τσακάλι και το Απόρρητος Φάκελος Οδέσσα.



Τώρα, επιστρέφει μετά από χρόνια στις Εκδόσεις BELL με «ένα θρίλερ υψηλού ρίσκου» που θα σας «κρατήσει σε ένταση μέχρι το τέλος» (Midwest Book Review) –το «εκρηκτικό» Λίστα Εκτελέσεων! Στη συγκλονιστική αυτή περιπέτεια ο Φόρσαϊθ καταπιάνεται με το ζήτημα της διεθνούς τρομοκρατίας και μας προσφέρει «μια ιστορία τόσο επίκαιρη όσο και τα αυριανά πρωτοσέλιδα» (Mobile Press-Register), γεμάτη σκηνές δράσης «βουτηγμένες στην τεστοστερόνη» (The New York Times) και «ένα φινάλε στην έρημο που θα το διαβάζετε με κομμένη την ανάσα, ανήμποροι να αφήσετε το βιβλίο από τα χέρια σας» (Daily Mail).



Τη μετάφραση έχει κάνει η Μαρία Κωνσταντέα.


Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα