ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 25 Οκτωμβρίου 2020 - 10:25:59μ.μ.

banner468x60

20
Απριλίου

«Ένας μετριοπαθής φιλελεύθερος πραγματισμός, ευρωπαϊκά προσανατολισμένος, με αμφίπλευρες ήπιες συντηρητικές και προοδευτικές επιρροές μπορεί σήμερα να αποκαταστήσει τη χαμένη αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, να βοηθήσει την οικονομία δίνοντας πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, να ενώσει ξανά τη διχασμένη χώρα...»

mesi gi 9789600233087 200 1235043«... Η αμετάκλητη πλέον πολιτική ζεύξη των κοινωνικών σωμάτων της κεντρο-φιλελεύθερης ΝΔ -ως κορμού- και του φυσιολογικού, κεντροπροοδευτικού ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την προοπτική η κοινωνική αυτή ζεύξη να αποκτήσει στην ουσία χαρακτηριστικά μιας νέας κυρίαρχης αστικής δημοκρατικής παράταξης, έτοιμης να εγκαθιδρυθεί στο κεντρικότερο σημείο των πολιτικών συντεταγμένων: το Πολιτικό Κέντρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

 

Ένα βιβλίο για τη νέα διαχωριστική γραμμή, τη νέα πολιτική διαίρεση ανάμεσα στο Πολιτικό Κέντρο και τα άκρα.

 

Μια πλατφόρμα για τις αρχές, τις αξίες, τις οικονομικές και γενικότερα δημόσιες πολιτικές για την αποτελεσματική ανασυγκρότηση της αστικής δημοκρατικής παράταξης.

Διαβάστηκε 142 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα