×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Ιουνίου

Νέες Κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, Ιούνιος 2014

Οι εκδόσεις Ψυχογιός μας έχουν πολλές προτάσεις για ιδανικές για ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο!

Στην ελληνική λογοτεχνία μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ιστορία από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη. Τίτλος του βιβλίου Ο ΚΟΡΣΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ. Στο ίδιο ύφος η Ελένη Δαφνίδη και το νέο της βιβλίο ΜΟΝΑ, ΜΟΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; Πρόκειται για μια χιουμοριστική ιστορία με μεταφυσικές πινελιές και άφθονο γέλιο.

 

Το μυθιστόρημα ΝΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ της Γεωργίας Δεμίρη, μια ιστορία με συνεχείς ανατροπές για μία νύφη και… πολλούς γαμπρούς!

 

Στην ξένη λογοτεχνία έρχεται μία ακόμη περιπέτεια με τον αγαπημένο ήρωα χιλιάδων αναγνωστών Κουρτ Βαλάντερ, από τον συγγραφέα-θρύλο Χένινγκ Μάνκελ. Τίτλος του βιβλίου Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΑΝΤΕΡ. Μένοντας στον χώρο του crime, συναντάμετην Έμιλι Μπαρ που μας δίνει ένα χιτσκοκικό θρίλερ, με ανατροπές που κόβουν την ανάσα, στο μυθιστόρημά της με τίτλο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ.

 

Νέο βιβλίο και από τις Εκδόσεις Τουλίπα: η Κόρα Κάρμακ, συγγραφέας της μεγάλης επιτυχίας ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, έρχεται με μία νέα ερωτική ιστορία με τίτλο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.


Στην παιδική λογοτεχνία η χιουμοριστική συνέχεια του ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, του γνωστού συγγραφέα Πιτ Τζόνσον. Το ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ διαβάζεται αυτόνομα και θα κάνει τους αναγνώστες να κρατάνε κυριολεκτικά την κοιλιά τους από τα γέλια!

 

Τα βιβλία του Τζόνσον ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ και ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά και έχουν κάνει αμέτρητες ανατυπώσεις.

Πηγή:literature.gr

Διαβάστηκε 423 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)