ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 5:56:47π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
16
Μαΐου

Νέες προτάσεις βιβλίων από τις εκδόσεις Ψυχογιός Μάιος 2014

Οι αναγνώστες θα βρουν εξαιρετικές προτάσεις από τις εκδόσεις Ψυχογιός.Στην ελληνική λογοτεχνία η Λένα Μαντά μας δίνει ένα διαφορετικό βιβλίο, με αστυνομικές πινελιές: «Τα πέντε κλειδιά».

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία που διαβάζεται με κομμένη ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα. Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, με μια συγκλονιστική ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή, απευθύνει ένα βαρύ κατηγορώ εναντίον κάθε μορφής βίας που υφίστανται οι γυναίκες, στο νέο βιβλίο της με τίτλο «Το κελάρι της ντροπής». Μέρος των εσόδων της έκδοσης θα διατεθεί σε οργανισμούς υπέρ της κακοποιημένης γυναίκας και του παιδιού.

 

Νέο βιβλίο και από τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη με τίτλο «Δίδυμα φεγγάρια». Ένα τρυφερό, συγκινητικό και ανατρεπτικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

 

Στην κατηγορία γενικές γνώσεις το βιβλίο «Η δίαιτα των δύο ημερών» της Κέιτ Χάρισον. Σε αυτό, η συγγραφέας, με μια νέα επαναστατική δίαιτα, μας υπόσχεται φυσικό και υγιεινό αδυνάτισμα, αφού μας επιτρέπει να τρώμε ό,τι θέλουμε για πέντε μέρες και να νηστεύουμε για δύο! Σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσουμε ενόψει καλοκαιριού, και όχι μόνο.

 

Στη νεανική λογοτεχνία, το ένατο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς Vampire diaries της Λ. Τζ. Σμιθ, με τίτλο «Οι κυνηγοί 2: Το τραγούδι του φεγγαριού». Τα βιβλία έχουν γυριστεί πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, ενώ έχουν πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

 

Στην παιδική λογοτεχνία τώρα, έρχεται το δεύτερο βιβλίο της νέας σειράς του Λέμονι Σνίκετ, «Όλες οι λάθος ερωτήσεις 2: Πότε ήταν η τελευταία φορά που την είδατε;» γεμάτο ανατροπές και χιούμορ. Στα φρούτα μας και συγκεκριμένα στη σειρά βατόμουρο (για παιδιά 7-8 ετών) η Κατερίνα Μουρίκη, μέσα από μια τρυφερή ιστορία με τίτλο «Ένας σπέσιαλ ήρωας», θίγει το θέμα του αυτισμού. Στη σειρά φραουλίτσα (για παιδιά 5-6 ετών) ο Μάκης Τσίτας βοηθάει τα παιδιά να ξεπεράσουν την ντροπή τους όταν καλούνται να απαγγείλουν ποιήματα μπροστά σε πολύ κόσμο, μέσα από τη χιουμοριστική ιστορία του που έχει τίτλο «Απ’ έξω κι ανακατωτά».

 

2 νέα εικονογραφημένα βιβλία για μικρά παιδιά. Τα Κουρδιστά οχήματα, «Το μπλε τρακτέρ» και «Το μικρό πυροσβεστικό», περιέχουν ένα κουρδιστό όχημα και μια αναδιπλούμενη πίστα, προσφέροντας στα παιδιά ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

 

Πηγή:literature.gr

 

Διαβάστηκε 416 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα