ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 2:52:25π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
25
Φεβρουαρίου

Ο άστατος πολιτικός βίος των Ελλήνων και δύο υστερόγραφα - Βαγγέλης Καπετανάκης

Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφορεί το βιβλίο, Ο άστατος πολιτικός βίος των Ελλήνων και δύο υστερόγραφα του Βαγγέλη Καπετανάκη.

111kapetanakis-vagΚατά τα εγκυκλοπαιδικά λεξικά ""κοινωνία" αποτελεί πλήθος ανθρώπων συγκροτημένων σε ένα οργανικό σύνολο, μέσα σε ορισμένα τοπικά όρια". Δηλαδή, η οργανωμένη συμβίωση ανθρώπων. Φαινόμενα δε κοινωνικά, τα γεγονότα που προκύπτουν από τις συμπεριφορές αυτού του πλήθους ανθρώπων. Σήμερα την ελληνική κοινωνία την αποτελούμε εμείς. Και είναι ενδιαφέρον, από περιέργεια (και όχι μόνο), να ρίξουμε μια ματιά στις συμπεριφορές της, μέσα στα, λίγα σχετικά, χρόνια που πέρασαν, του νέου κράτους. Η γνώση των πραγματικών, ακριβών, ιστορικών γεγονότων του πολιτικού μας βίου, ίσως έχει κάτι να μας πει. Όπως αυτά έχουν καταγραφεί, με πλήρη συμφωνία, από όλους τους συγγραφείς. Τον Παπαρρηγόπουλο, τον Κορδάτο, τον Σβορώνο, τον Μαρκετίνη, τον Βουρνά, τον Φωτιάδη, κ.λ.π.


Άλλωστε, η ανάγνωση των λίγων αυτών σελίδων είναι συναρπαστική, διασκεδαστική, δραματική και ό,τι άλλο. Δείχνοντας το ταμπεραμέντο μας, τον ανήσυχο και αντιφατικό και με στοιχεία υπερρεαλισμού χαρακτήρα μας.

 

Ο Βαγγέλης Καπετανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε και σπουδάζει Μουσική , Πολιτική Οικονομία και Ψυχολογία. Κατοικεί και εργάζεται στο Χαλάνδρι. Είναι νυμφευμένος και έχει μια θυγατέρα.

 

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα