ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 1:42:10μ.μ.
30
Αυγούστου

« Ο γόρδιος δεσμός των αγγέλων» - Κυριάκος Κουζούμης

Ιάκωβος Ρωμανός, Στέφανος Γαλανός, Νάντια Κωστέα και Μενέλαος Απέργης είναι οι μέτοχοι ενός κολοσσού που εμπορεύεται φάρμακα μα και φαρμάκια και ακούει στο όνομα Σπίρανς.

ACAGORDIOSΣτις έντεκα το πρωί είναι προγραμματισμένη μία σύσκεψη ανάμεσα στους μετόχους και τα στελέχη της εταιρείας. Για ανεξήγητο και αναπάντεχο λόγο όμως, κάποιος δεν θα δηλώσει το «παρών». Έντρομες, αλαζονικές μα και ενοχικές ματιές θα διασταυρωθούν πάνω απ’ το οβάλ τραπέζι στο γραφείο του προέδρου…

 

Το μπαούλο του χρόνου θα ανοίγει αργά και βασανιστικά και σαν ένα άλλο κουτί της Πανδώρας θα φέρνει στην επιφάνεια αρκετά φαντάσματα. Όλα τους, το ένα μετά το άλλο θα σφίξουν με συγκίνηση και τιμή το χέρι της αλήθειας μα και της δικαίωσης…

 

Φορώντας την καμπαρντίνα του και έχοντας δεμένα τα χέρια του πίσω απ’ τη μέση ο αστυνόμος Αλέξανδρος Δαμίγος θα παρουσιαστεί σαν από μηχανής θεός, που με όπλα την υπομονή και την επιμονή θα αναζητήσει το διότι σε κάθε γιατί. Όλα τους θα τον αφήσουν ενεό, συγκλονίζοντάς τον πρωτόγνωρα.

 

Μυστήριο, ψέματα, πάθη, αλαζονεία, τύψεις αλλά και πόθος, διαστροφή, σιωπή και κραυγές είναι κάποιοι από τους κόμπους ενός άλλου γόρδιου δεσμού που ενώνει τα έργα και τις ημέρες των μετόχων της Σπίρανς.

 

Άραγε, οι κόμποι εκείνου του γόρδιου δεσμού θα μεταμορφωθούν σε θηλιά γύρω απ’ τον λαιμό του αστυνόμου ή ο ίδιος θα καταφέρει να τους λύσει σαν ένας άλλος Μέγας Αλέξανδρος;

 

 

 

 

 

ACAKIRIAΟ Κυριάκος Κουζούμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ-1, στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ καθώς και στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Έγραφε στη στήλη του Πολιτισμού στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» καθώς και στο περιοδικό έντυπο «Επίκαιρα». Εργάστηκε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον (δελτίο ειδήσεων). Παρουσίασε ντοκιμαντέρ στον ΟΤΕ History. Συνεχίζει να γράφει σε ειδησεογραφικά sites.

 

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Από τις εκδόσεις Σαββάλας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα «Σμαραγδένια Φυλακή» και «Όρκος Σιωπής» ενώ από τις εκδόσεις «Ωκεανός», τα μυθιστορήματα «Το Τελευταίο Χειροκρότημα» και «Η Δικαίωση της Αθωότητας».

 

 

Τρόποι επικοινωνίας:

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.kyriakoskouzoumis.com

Διαβάστηκε 696 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα