ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:11:46π.μ.
16
Ιουνίου

Ποτέ δεν είναι αργά για ευτυχία - Σάντυ Βιολιτζή

«Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…»

9786185104726-1000-1172795Η Μαρίλια, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, μπορούσε να το πει με σιγουριά. Ξεκίνησε τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς, μεγαλώνοντας σε μια υπέροχη πόλη, με οικονομική άνεση, με σπουδές, με σύζυγο, με παιδιά, με φίλους.

 

Τί πήγε, λοιπόν, στραβά; Ποιοί την πρόδωσαν; Ποιοί στάθηκαν δίπλα της; Περιπλανήθηκε στα δύσκολα μονοπάτια του πόνου και της απιστίας, ένιωσε να λυγίζει και να χάνει τις αντοχές της. Μέχρι που ήχησε ένα καμπανάκι μέσα της. Είχε φτάσει η ώρα της αλήθειας κι έπρεπε να κοιτάξει πια τη ζωή της κατάματα, να πάρει αποφάσεις…


Να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της, να μπει ξανά η χαρά στη ζωή της.

 

Ένα μυθιστόρημα για την προδοσία,
την αγάπη και την αληθινή φιλία.
Ένα βιβλίο για τις ανθρώπινες σχέσεις
που θα σας μείνει αλησμόνητο


Βιογραφία συγγραφέα: Βιολιτζή Σάντυ

Η Σάντυ Βιολιτζή είναι Θεσσαλονικιά. Εργάστηκε με συνέπεια επί σειρά ετών στον εμπορικό και στον φαρμακευτικό κλάδο. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γυιό και μια κόρη.

 

Όταν ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εγκαταστάθηκε με τον αγαπημένο της σύντροφο στην εξοχή. Εκεί, γοητευμένη από τις ομορφιές και τις μοσχοβολιές της Φύσης παραδόθηκε στη μαγεία της συγγραφής. Ταυτόχρονα σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Διαβάστηκε 197 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα