×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Μαΐου

«Το τέλος της μεταπολίτευσης»: Το νέο βιβλίο της Μιλένας Αποστολάκη

Το τέλος των ψευδαισθήσεων αποτελεί το οδυνηρό υπόστρωμα του τέλους της μεταπολίτευσης, γράφει η Μιλένα Αποστολάκη στο νέο της βιβλίο.

76B6D3F5650F1B9552F71CA9667DE93DΤο βιβλίο αποτελεί μια πολιτική κατάθεση για την ανάγκη επανεκκίνησης της χώρας και την κατάρρευση της αντιμνημονιακής ρητορείας.

 

«Το τέλος της μεταπολίτευσης» από τις εκδόσεις Πατάκη είναι μία συζήτηση με το παρελθόν για την ανάγκη δημιουργίας του μέλλοντος. Ενός μέλλοντος που αναζητά σταθερά θεμέλια.

 

Επίσης, το νέο βιβλίο της κυρίας Αποστολάκη συνιστά ευκαιρία για μια καινούρια αρχή. Είναι η ώρα της επανεκκίνησης, όπως λέει χαρακτηριστικά η πρώην υφυπουργός.

 

Η παρουσίαση του βιβλίου της Μιλένας Αποστολάκη θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη).

 

Για «Το τέλος της μεταπολίτευσης» θα μιλήσουν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής από το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αλλά και η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Βασίλης Αλεξανδρής και ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Θανάσης Διαμαντόπουλος.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Διαβάστηκε 393 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)