ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:11:16π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
29
Φεβρουαρίου

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται - Κουνελάκη Μιράντα

Όταν διασταυρώθηκαν στη ζωή οι δρόμοι του Οδυσσέα,

111b207553της Ναυσικάς, της Λευτερίας, της Καλλιόπης, της Κλειώς, της Μίνας και τα λοιπά', το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορούσαν να φανταστούν σε τι σκοτεινές λεωφόρους και στενοσόκακα θα τους οδηγούσαν τα βήματά τους. "Θεέ μου! Τα έζησα αλήθεια όλ' αυτά;" αναρωτιέται η Ναυσικά, "ή μήπως όνειρο ήτανε και πάει;" "Μωρέ δεν ήταν όνειρο! Αυτός ο διάτανος και πεθαμένος άμα έρθ' η ώρα του και πάει στην Kόλαση - πρώτα ο Θεός - μέχρι και στον Παράδεισο θα βρει τρόπο να σουλατσάρει, και τίποτα δε θ' αφήσει απείραχτο! Σ' το λέω - και ο νοώννοείτω!" Μίλησε πάλι η "κυρά-Μωβ". Αυτό πάλι; Δηλαδή; Ποιος ήταν "αυτός ο διάτανος"; ... Ξέρω 'γώ; ρώτα την κυρά-Μωβ.

 

Η Μιράντα Π. Κουνελάκη, έχει γράψει από νεαρή ηλικία, θεατρικά έργα, στίχους, τηλεοπτικά σενάρια από έργα Βιζυηνού, Ροΐδη, Παπαδιαµάντη, κ.ά., έχει κάνει µετάφραση και διασκευή θεατρικού έργου, επιθεωρησιακά νούµερα, χρονογραφήµατα, διηγήµατα, πολλά κείµενα για παιδάκια, κείµενα για θεατρικό αναλόγιο κλπ.

Διαβάστηκε 286 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα