ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 1:26:59μ.μ.
17
Ιανουαρίου

Δύο καθηγητές, ο Κώστας και η Ισμήνη, βλέποντας μια μικρή ομάδα μαθητών του σχολείου τους να περιθωριοποιούνται όχι μόνο από τους συμμαθητές τους αλλά και από μια μερίδα καθηγητών, δίνουν μια υπόσχεση.

9789605764470-1000-1141013Να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να ξεφύγουν από τη θέση του αουτσάιντερ που άλλοι τους έχουν καταδικάσει και να γίνουν τα φαβορί για μια μελλοντική σπουδαία ζωή. Με ποιο τρόπο όμως θα τα καταφέρουν; Πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που σπέρνει στο δρόμο τους η κυρία Αναγνώστου και τα τσιράκια της;

 

Έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο και άνισο αγώνα. Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής; Μια ιστορία για την πραγματική αξία που κρύβει ο κάθε άνθρωπος όσο διαφορετικός και αν είναι.

 

Το βιβλίο με τίτλο "Το Αουτσάιντερ" κέρδισε τον Απρίλιο του 2013 το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό που προκηρύσσει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου και αθλοθετεί το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου.


Βιογραφία συγγραφέα: Γαϊτάνου Αναστασία Ξ.

Η Αναστασία Γαϊτάνου Ξενοφώντος είναι εκπαιδευτικός και ζει στην Αραδίππου.

Διαβάστηκε 114 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα