ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:48:41μ.μ.
28
Απριλίου

Μετά το τέλος του πολέμου, ο αρχαιολόγος Ανδρέας Στάης ακολουθεί τα σημάδια που θα του αποκαλύψουν το πρόσωπο της θεάς που στοίχειωνε για χρόνια τα όνειρά του.

9789606050589-1000-1162604Ταυτόχρονα αναζητά το όνομα της γυναίκας που σε μια νύχτα έγινε ολόκληρή του η ζωή…

 

Βιογραφία συγγραφέα: Κρομμύδας Κώστας

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1971. Για δύο χρόνια σπούδασε στο ΤΕΙ Nοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1995. Για πέντε συνεχόμενα έτη παρακολούθησε τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του Actors Studio.

 

Επίσης, υπήρξε μέλος των "Χοριών" της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Ασχολήθηκε με τον χορό και έλαβε μέρος σε πλήθος χορευτικών παραστάσεων με διάφορες χορευτικές ομάδες. Παρακολούθησε ακόμα πολλά σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και χορού με Έλληνες και ξένους δασκάλους. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο καθώς και στο σινεμά. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και παραδίδει σεμινάρια υποκριτικής τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

 

Παράλληλα, έχει έντονη κοινωνική δράση και συγκεκριμένα διοργανώνει καθαρισμούς δασών, όπως και φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου με την ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, στην οποία είναι και προπονητής. Για το διάστημα 2011-2012 ήταν βασικός εισηγητής σε εκπαιδευτικές ημερίδες του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας του Δημήτρη Δελλή, με θέμα "Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής".

Διαβάστηκε 141 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα