Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09
Οκτωβρίου

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο "Κοριός στο μαξιλάρι του Προέδρου" της Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το βροχερό απόγευμα του Σαββάτου (10/10) παρουσιάστηκε στο πανέμορφο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» του Δήμου Γαλατσίου, το καινούργιο βιβλίο της συγγραφέως Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου «Κοριός στο μαξιλάρι του Προέδρου» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανός.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί προσήλθαν από νωρίς με χαρά για να παρακολουθήσουν, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου κ .Γιώργου Μαρκόπουλου, μια συγκλονιστική ιστορία να ξεδιπλώνεται στις σελίδες του μυθιστορήματος.

20151010 201936
Πολιτικά γεγονότα, πόλεμοι, τρομερές αλήθειες, μεγάλοι έρωτες, σφραγίζουν τη ζωή των ηρώων και τους ωθούν σ΄ ένα τρελό κυνηγητό της μοίρας. Όλα αυτά, μέσα από την ιστορία δυο αντρών που γνωρίζονται τυχαία…


Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ .Μάνος Ελευθερίου, η εκδότρια των εκδόσεων Ωκεανός και συγγραφέας κ .Ελένη Κεκροπούλου και ο ποιητής-πεζογράφος-δοκιμιογράφος, τ. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών κ .Νίκος Ταβουλάρης. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου, που ταξίδεψαν το ακροατήριο διάβασε η κ. Κοραλία Μαργέλη.

20151010 203241
Τον συντονισμό της βραδιάς έκανε με επιτυχία η δημοσιογράφος και Γεν. Διευθύντρια του mcnews.gr κ. Μαρία Χατζηνικολάου. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ανέφερε: «Εντυπωσιάστηκα τόσο με τη γραφή όσο και με το σύμπλεγμα το γεγονότων που μοιάζουν να αναδύονται μέσα από κάθε σελίδα του βιβλίου».

20151010 175521
Εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη η συγγραφέας, μίλησε για την ξεχωριστή θέση που έχει στην καρδιά της το βιβλίο, καθώς το θεωρεί βιβλίο ζωής. Ευχαρίστησε τις Εκδόσεις Ωκεανός για την άψογη συνεργασία τους αλλά και για την πραγματοποίηση του ονείρου της. Στο τέλος της ομιλίας της ευχήθηκε το αναγνωστικό κοινό να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με αγάπη.

20151010 203335
Την εκδήλωση, εκτός από τον Δήμαρχο Γαλατσίου, τίμησαν με την παρουσία τους οι: Βασίλης Δερεδίνης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γαλατσίου, Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Ηρακλής Ζαχαριάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος, Ίκαρος Πετρόπουλος, τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής καθώς και εκδότες- δημοσιογράφοι του έντυπου και διαδικτυακού τύπου.

 

ACASATU

 

20151010 202623

Διαβάστηκε 582 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)