Εκτύπωση αυτής της σελίδας
03
Ιουνίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ίδρυμα Αγίων" του Costantino Salis στο Δημαρχείο Νίκαιας

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , ο Ελληνοιταλός συγγραφέας Costantino Salis παρουσίασε μέσα από μια Μουσικοθεατρική Παράσταση το νέο του μυθιστόρημα ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ (Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας.

Για το βιβλίο μίλησε ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων , Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO (WFCA) για την Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική και ο συγγραφέας του βιβλίου Costantino Salis.

 

salis kwn 1

Ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, η Μπάγια Αντωνοπούλου , Παρουσιάστρια του ANT1, η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη, η Cosmina Furchi Gliatas, Συγγραφέας - Παρουσιάστρια  και ο συγγραφέας Costantino Salis.

 

Το μυθιστόρημα ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ θα ανέβει σε θεατρική διασκευή σε κεντρική Θεατρική Σκηνή της Αθήνας.


Την εκδήλωση παρουσίασαν : η Μπάγια Αντωνοπούλου , Παρουσιάστρια του ANT1 και η ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Cosmina Furchi Gliatas.

 

consa 2

Η Μπάγια Αντωνοπούλου , Παρουσιάστρια του ANT1 και ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έκθεση εικαστικών με την συμμετοχή ζωγράφων - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολη (Το Εργαστήρι).

 

consta 7

Παράγοντες και καλλιτέχνες της εκδήλωσης " ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ" του Costantino Salis


Στο μουσικό μέρος του προγράμματος συμμετείχαν: ο Βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης που  συνόδεψε στο πιάνο ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών Φρίξος - Διονύσιος Μόρτζος, η τραγουδίστρια Βάλια Τσιργιώτη που συνόδεψε στο πιάνο ο γνωστός πιανίστας Σπύρος Παγιάτης και η Κωνσταντίνα Πουτκάρη που συνόδεψε στο πιάνο ο μαέστρος Προκόπης Κωττάκης. Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε ντουέτο με την Κωνσταντίνα Πουτκάρη το τραγούδι DOPPIE VITE που κυκλοφορεί σε ένα digital single και είναι επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Τη μουσική έχει γράψει ο διάσημος ιταλός συνθέτης και μαέστρος Giacomo Simonelli και του στίχους ο Costantino Salis.

 

consta mesa edw

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη και ο συγγραφέας Costantino Salis , που ερμήνευσαν το τραγούδι "Doppie Vite " - μια διεθνή επιτυχία σε μουσική του διάσημου συνθέτη Giacomo Simonelli και στίχους του Costantino Salis


Ο ηθοποιός Μιχαήλ Γιαννικάκης ερμήνευσε ένα μονόλογο απο το θεατρικό έργο ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ.

 

Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους συντελεστές της Μουσικοθεατρικής Παράστασης, στην οποία παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες : Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας Qualisound, Ανδρέας Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Λενός, ο εκδότης Αλέξανδρος Δεσσύλας, , ο χρυσοχόος Γιώργος Ζολώτας ............

 

CONSTA 4

Ο διάσημος ζωγράφος και γκαλερίστας Khurshid Alam Saleem , ο Πρέσβης του Πακιστάν, η ιταλίδα συγγραφέας και παρουσιάστρια Cosmina Furchi Gliatas, ο Ανδρέας Αθανασίου, Διευθυντής της εταιρείας Qualisound, η Μπάγια Ανωνοπούλου, Παρουσιάστρια του ANT1, η Ρούλα Καβακιώτη , Μέλος Δ.Σ του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , η Τατιάνα Κόγια, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , ο ζωγράφος Βασίλης Μόσχου, ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης και ένας από τους 100 ζωγράφους που έλαβε μέρος στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής που έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Την εκδήλωση επίσης παρακολούθησαν πολλοί ιταλοί και ιταλίδες.

 

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Δημου Νίκαιας και υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, του COMITES GRECIA (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού), Σ.Ε.Π.Ι (Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας).

 

consta 5

Ο πιανίστας Σπύρος Παγιάτης , η τραγουδίστρια Βάλια Τσιργιώτη, η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη , ο Ιωάννης Μαρωνίτης , ο πιανίστας Προκόπης Κωττάκης και ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης

 

Η εκδήλωση θα επαναληφθεί με την συμμετοχή και άλλων γνωστών Καλλιτεχνών  στις 13 Ιουνίου , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19 : 30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης), Ακαδημίας 50 και στις 29 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Καραολή Δημητρίου & Φίλωνος 29.

 

consta 6

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Γιαννικάκης , που έλαβε έπαινο που του απένειμε η Εύη Καρακώστα , βουλευτής του Σύριζα και ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων - για την ερμηνεία του στον θεατρικό μονόλογο " Ίδρυμα Αγίων " που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Costantino Salis

Διαβάστηκε 946 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)