ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:49:56μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
24
Φεβρουαρίου

Ο Βασίλης Ρούβαλης παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με τις (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν την ποιητική σύνθεση του Βασίλη Ρούβαλη με τίτλο  Λεύγες τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Leuges CopyΓια το βιβλίο μιλούν οι: Γιώργος Βέης (ποιητής-κριτικός), Κώστας Βούλγαρης (συγγραφέας-κριτικός), Ζαχαρίας Κατσακός(συγγραφέας-κριτικός).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν αποσπάσματα της δραματοποιημένης εκδοχής του βιβλίου, που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Ο Βασίλης Ρούβαλης σπούδασε Βυζαντινή Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Στην εργογραφία του περιλαμβάνονται ποιήματα και διηγήματα, μεταφράσεις, κριτικά κείμενα, άρθρα και δημοσιεύσεις γύρω από τη λογοτεχνία . Εκδίδει το περιοδικό (.poema..) και διευθύνει τις ομότιτλες εκδόσεις.

 

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (2ος όροφος), Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Ημερομηνία: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στις 19:30

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: Τηλ.: 2103680052
www.hau.gr/culture

 

 

Πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 237 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα