Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10
Μαΐου

Παρουσίαση του βιβλίου "Εθνική Φρουρά από τα πέτρινα χρόνια στο σήμερα" του Παύλου Ιεροδιακόνου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017, στις 19:00, η Ακαδημία Στρατηγικών Αναλύσεων (ΑΣΑ) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας - Σπίτι της Κύπρου παρουσιάζουν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, Πλ. Παύλου Μελά & Ρηγίλλης 1, το βιβλίο του Υποστράτηγου ε.α της Εθνικής Φρουράς Παύλου Ιεροδιακόνου, Εθνική Φρουρά από τα πέτρινα χρόνια στο σήμερα.

fdruraΧαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο κ. Κυριάκος Κενεβέζος, Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο κ. Γιώργος Συλλούρης, Πρόεδρος της  Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Αθανάσιος Νικολοδήμος, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ, ο κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, τ. Κοσμήτορας της Σχολής Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου και ο κ. Ανδρέας Πενταράς, Αντιστράτηγος ε.α., τ. Δκτής Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών.  Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον συγγραφέα.


Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δρ Ιωάννης Παρίσης, Υποστράτηγος ε.α., Πρόεδρος ΑΣΑ.


Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

 

Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας

Σπίτι της Κύπρου

Ξενοφώντος 2Α

105 57 Αθήνα

Τ. 210 3734934

F. 210 3734904

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://spititiskyprou.gr

Διαβάστηκε 390 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)