ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:35:20π.μ.
01
Νοεμβρίου

Παρουσίαση του βιβλίου "Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Που" της Ελένης Ανδρεάδη

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Μπορείς να αντιμετωπίσεις τον τρομερό Πουφ και την αδίστακτη Πιφ;

04879 03 proxeiroΈλα να μας το δείξεις το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Public Συντάγματος. Σςςς... η αποστολή είναι άκρως απόρρητη!

 

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και το Public προσκαλούν όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους υποψήφιους μικρούς πράκτορες του πλανήτη σε μια μυστική εκδήλωση με αφορμή το bestseller βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ.

 

Τολμάς να σώσεις τον κόσμο; Άραγε το φτερωτό ακτινίδιο πώς συνδέεται με την υπόθεση «Η Εκδίκηση του Πουφ» και τι στοιχεία κρύβει αυτός ο μυστήριος χάρτης που έπεσε από την τσέπη της Ανίτας; Όλες τις απαντήσεις θα τις πάρεις αυτό το Σάββατο στο Public Συντάγματος. Ε, ψιτ, πράκτορα, μην ξεχάσεις να το πεις και στους φίλους σου. Εκεί θα βρίσκεται και η Πράκτορας 00, Συγγραφέας (Ελένη Ανδρεάδη). Σας περιμένουμε!

Τόπος Συνάντησης: Public Συντάγματος, Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος
Ημέρα συνάντησης: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου
Ώρα συνάντησης: Στις 12 το μεσημέρι

Θέλεις να προπονηθείς πριν την άκρως απόρρητη μυστική αποστολή; Ναι; Το ξέραμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου...
Διάβασε τα βιβλία Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη και Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ (εκδ. Μεταίχμιο) για να δεις τι σε περιμένει αλλά και για να βρεις και άλλες άκρως απόρρητες μυστικές αποστολές.
Μπες στο planetagents.org γνώρισε την επίλεκτη ομάδα των Πρακτόρων του Πλανήτη, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και απόκτησε την πρακτορική σου ταυτότητα.

Διαβάστηκε 227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα