ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 6:54:53μ.μ.

banner468x60

31
Μαΐου

Παρουσίαση του βιβλίου "Η Εκδίκηση του Πουφ" της Ελένης Ανδρεάδη

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Ήταν λίγες μέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όταν στα ράφια του βιβλιοπωλείου Ιανός, ανάμεσα σε πολλά παιδικά βιβλία, εντοπίστηκε ένα που στο εξώφυλλό του έγραφε: Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ.

6995 pouf AFISA mesaΜόλις ενημερώθηκε ο εκπαιδευτής Ω, αποφάσισε να οργανώσει μια μυστική συνάντηση στον Παιδικό Ιανό, με στόχο να εκπαιδευτούν νέοι Πράκτορες του Πλανήτη!

 

Τα παιδιά που θα έρθουν στη μυστική συνάντηση θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια και δοκιμασίες εμπνευσμένες από το καινούριο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη, Πράκτορες του Πλανήτη: Η εκδίκηση του Πουφ, αλλά και από το προηγούμενο επιτυχημένο βιβλίο της με τίτλο Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη (κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο).


Κάπως έτσι, λοιπόν, θα γνωρίσουν το διοξείδιο του άνθρακα (γνωστό και ως Πουφ), θα μάθουν για την κλιματική αλλαγή, αλλά και θα εκπαιδευτούν σε καθημερινές πρακτικές για να προστατέψουν τον πλανήτη.

 

Οι νέοι πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην εξιχνίαση υποθέσεων από την Ελένη Ανδρεάδη (Πράκτορας 00, Συγγραφέας) και στην αποτύπωση υπόπτων από το Στέφανο Κολτσιδόπουλο (Πράκτορας 00, Σκιτσογράφος)

 

Άραγε πώς συνδέεται το φτερωτό ακτινίδιο με την υπόθεση «Η Εκδίκηση του Πουφ»;


Τι στοιχεία κρύβει ο χάρτης που έπεσε από την τσέπη της Ανίτας;


Μπορείς μέσα από ηχογραφημένες συνομιλίες να ανακαλύψεις τι σχέση έχει ο Βαμπίρης Ενεργείας με την υπόθεση;

 

Αν είσαι τολμηρός, έλα να εξιχνιάσουμε μαζί τις μυστηριώδεις υποθέσεις σ' αυτή την μυστική συνάντηση εκπαιδευόμενων πρακτόρων, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν!

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ιανό και τις εκδόσεις Μεταίχμιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

 

Τόπος Συνάντησης: Παιδικός Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα
Ημέρα Συνάντησης: Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 (μια ημέρα πριν την Ημέρα Περιβάλλοντος!)


Ώρα Συνάντησης: 12:00
Είσοδος: ελεύθερη

Διαβάστηκε 130 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα