ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 12:00:07π.μ.
08
Μαΐου

Παρουσίαση του βιβλίου “Η νύφη της Μασσαλίας” της Γιώτας Γουβέλη

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Αρχές του εικοστού αιώνα. Ένας ομογενής έμπορος από τη Μασσαλία παντρεύεται μια κοπέλα από ξεπεσμένη οικογένεια της Πάτρας και εγκαθίσταται μαζί της στο γαλλικό λιμάνι, ένα από τα κέντρα του κόσμου για την εποχή.

vmassalia giawta goubΗ νέα τους ζωή ξεκινά στο σπίτι με τις κόκκινες καμέλιες, σ’ έναν κήπο όπου ανθίζει η ομορφιά, η ευτυχία, αλλά και μια ένοχη σχέση, με τραγικές συνέπειες για τις ζωές όλων τους.

 

Η ενοχή, υπόγεια αλλά μοιραία, ακολουθεί και τις επόμενες γενιές στο διάβα του εικοστού αιώνα. Κάποιος από τους γεννήτορες έχει φέρει την κατάρα στην οικογένεια και αλίμονο σε όποιον πέσει. Όλοι τους είναι ίσοι απέναντι στα καπρίτσια της μοίρας. Ή μήπως όχι;

 

Είσοδος: Ελεύθερη

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

 

Το κατάστημα Public Συντάγματος, οι εκδόσεις Διόπτρα και η συγγραφέας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η νύφη της Μασσαλίας» στις 25 Μαΐου στις 21.00.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
25 Μαΐου 2016

 

ΩΡΑ
21.00

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

 

EMAIL
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 469 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα