ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:21:06μ.μ.
17
Μαΐου

Παρουσίαση του βιβλίου "Μέσα απ' τις ζωές των άλλων" της Κώστιας Κοντολέων

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Πριν η ψύχρα του σούρουπου την αναγκάσει να μπει και πάλι μέσα στο διαμέρισμα, η Πέτρα μένει για λίγο να χαζέψει ένα τσούρμο παιδιών που παίζουν στο πεζοδρόμιο από κάτω και με φωνές και γέλια αναστατώνουν την γειτονιά.

kwstia mesa aptΣτον ίδιο δρόμο που κάποτε αντηχούσαν οι δικές της φωνές και τα δικά της γέλια. Ασυναίσθητα προσπαθεί να ξεχωρίσει ανάμεσα τους εκείνο το ξανθόμαλλο κοριτσάκι που κάποτε υπήρξε, με τα γδαρμένα γόνατα και τα μονίμως ξεχτένιστα μαλλιά, νομίζει πως το είδε να κρύβεται πίσω από μια γκρίζα καγκελόπορτα, να της γνέφει παιχνιδιάρικα και να χάνεται για πάντα όπως για πάντα έχει χαθεί εκείνο το κεφάλαιο της ζωής της τόσο μακρινό σήμερα μα τόσο κοντινό χτες.


Από τα πρώτα χρόνια του 20ού αιώνα έως τις μέρες μας. Από τη Σαντορίνη σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας και μετά σε κάποιο παραθαλάσσιο προάστιο. Τα σημάδια μιας αρρώστιας. Ένας γάμος που δεν πρόλαβε να χρονίσει. Ένας έρωτας που προδόθηκε. Μια παιδική ψυχή που δεν τολμά να μεγαλώσει.


Η Ροδάνθη, η Φωτεινή, η Δέσπω, η Πέτρα... Τέσσερις γυναίκες που χάνουν και κερδίζουν καθώς η ζωή της καθεμιάς εισέρχεται μέσα στις ζωές των άλλων.


Ένα μυθιστόρημα για τα ασυνήθιστα πάθη καθημερινών ανθρώπων.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.  


Εκδόσεις Ψυχογιός

 

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, 19.00

 

 Ευριπίδης στην Κηφισιά, Κηφισίας 310, 145 63, Κηφισιά, Τ 210 807 5792, F 210 807 5729

Διαβάστηκε 154 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα